Minns det som igår hahaha! besatta jävlar som visste ALLT om oss :) tss

Isabell.
Du borde ta mer vara på dina kompisar & inte försöka vara den där
"dryga, populära tjejen" som alla ska kämpa för att få vara med.
Tagga ner lite på tupperingen i luggen, det ser ut som att du har
fått en elstöt. & bara för att du är kompis med t. ex Jaanken@ Schpiderpig@ Juhawn@ osv. är du inte coolast i världen. Tänk på dom som är dina riktiga vänner istället.

Izabella.
Ditt hår är.. Grått? Blått? En blanding? Överhåret är helt okej, men man vill inte se vad som finns under. Tagga ner med supande & rökandet. & du är inte såå grymt cool bara för att du går runt med Playboy örhängen, Playboy tröja, Playboy halsband mm. Skaffa något lite mer originellt så kommer allt att gå finfint. & sköt skolan, du kommer sluta som en alkis på någon parkbänk annars.

Jennifer Swan.
Du är på gränsen mellan fjortis & "normal". Skippa löshåret är du snäll, och ha på dig något annat än tights i skolan. Visst, det är snyggt, men lite uttråkande. Sluta gå runt med det där falska leéndet hela tiden, det gör bara folk irriterande. Som att du bara umgås med dom du umgås med, för att det inte finns intressantare människor. SLUTA SUPA! Det är inte coolt, bara jävligt onödigt.

Linnéa.
Översminkad? Push up? Löshår som man alltid ser där bak? Bara förnamn. DRA NER PÅ SMINKNINGEN! Det är inte ett dugg snyggt, bara ovårdat & läskigt. Sluta gå runt och tro att du är rolig, alla tycker bara att du har typisk "fjortishumor". Om du vill ha tjockare hår, sluta färga det 24 timmar om dygnet! Du kommer inte ha något hår kvar om fem år. För övrigt, sluta spela offer, för du är inget offer.

Lisa.
För det 1a: Skaffa egna kläder. Jag tror inte att dina kompisar uppskattar att du lånar deras hela tiden.
För det 2a: Sluta gå runt & tro att du är som dina "poolare" för det är du inte. Var dig själv, så ska du se att allt blir bra.
För det 3e: JA, man hör att du fejkskrattar! Om du inte tycker det är kul, skratta inte överhuvudtaget. Bara jobbigt.

Jennifer Sandberg.
Helt okej tjej. Du borde umgås mer med Alma, ni två är likadana; dvs. ungefär likadan klädstil, inte översminkade och inte för mycket push up. Men ta vara på dina vänner, om du utnyttjar dom har du snart inga kvar.

Madeleine.
Självmordsförsök? Varför då? Du har perfekta familjen, en söt tvillingsyster och två fina hus. All uppmärksamhet är inte bra uppmärksamhet.

Melina.
Sluta vara så jävla uppspelt! Man hör dig från ditt skåp ända ner till fotbollsplanen. & den där grejen med handen du gör.. Sluta upp med det för fan, du skämmer ut dina kompisar och dig själv! Det är bra att du sköter skolan.
Som alla andra i erat "gäng" röker du. Sluta upp med det, du förstör dig själv & man tappar uppfattningen om en bra tjej.

Alma.
Du & Jennifer Sandberg skulle passa bra ihop som "bästisar".
Du behöver inte ändra på dig överhuvudtaget. Snygg klädstil, okej frisyr, inte för sminkad. Det är bra!

Bea.
DITT HÅR, ORANGE? "Lite" missfärgat kan man nog säga. Du passade bättre i brunt. Spänn BH-banden, det ser ut som att du bara har BH & inga bröst. Annars helt okej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0