Har tråkigt

Bloggar jag läser ibland :)
http://bellaheinonen.tumblr.com/

http://lisapremberg.blogg.se/

http://linneaewelina.devote.se/

http://www.nattstad.se/PatriciaBrejding

http://jenniferswan.blogg.se/

http://www.paow.se/

http://eemsn.blogg.se/

Komentera gärna din blogg om du har :) eller ge tips om någon!

Härlig känsla ♥

Nu sitter jag och funderar på allt och ingenting! Tänker mycket på vänner som står en nära vrf och folk som försvinner. Just nu så mår jag jävligt bra! Minns inte sist jag va så lycklig som jag är just nu. Allting flyter på bra och jag har mina nära och kära. Vissa träffar man mer än andra men när man väl träffas så är allt som vanligt, Och den känslan är så jävla underbar. På måndag börjar jag en utbildning inom lager och när den avslutas så har jag hunnit fylla 18 år och kommer att kunna tjäna bra med pengar! Har aldrig upplevt det förr så just därför känns det så jävla bra. Jag kommer att ställa upp för min familj och betala massa hemma. Jag ska lära mig att spara så att jag kan göra mina drömresor runt om i världen. I sommar och det här året över huvud taget så kommer det att hända massor av grejer och jag kommer kunna ha tillgång till så mycket mer än jag någonsin kunnat i mitt liv. Nu tänker jag endast positivt helatiden, Jag är en helt ny människa som oftast är glad och hyper! Känner att jag kan öppna mig mer för folk och jag tycker verkligen att jag är på god väg att hitta mig själv! Jag är den jag är och har alltid varit, Det har inte alltid varit lätt men that's life! Folk som inte kan respektera mig bör bara hålla sig borta. Ni som finns där för mig och ni som bara ger mig ett litet leende på läpparna när jag bemöter er asså ni är underbara! De ger så mycket positiv energi och det får en människa att må så jääävla mycket bättre! Tack som fan <3
Efter regn kommer solsken <3

I don’t care if you’re black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If your’e nice to me, I’ll be nice to you. Simple as that

Var ett väldigt intressant möte idag! En tjej som heter Emma phil (TROR jag).. Tydligen kändis och har skrivit 5 böcker, Hon satt och berätta massa saker som man kände igen sig själv i om självkänsla osv.. Hon var jävligt skön så man fick skratta en del haha =D. Kom hem och bara softa!


Every little thing is gonna be alright

Hade en trevlig kväll igår! Umgicks med mina fina tjejor sen gick jag hem och sov :).  Idag har jag verkligen sovit ut, Inte så bra men skönt som fan. Senare idag runt 5 tiden så ska jag åka in till Medis med Sofia för möte igen med Nattvandrarna. Sen blir det hem och bara softa :) Nu har jag inget mer o säga =D puss!



Världens finaste tjej fyller 18 år idag ! Grattis bästa du ♥



Sunny day, Feelin better than ever!

Tjääänna :D I'm so fucking happy today! Har tagit det chill med Viktor och vi tog en promenad till Maxi där vi hitta Bob marley's black tea. Den va fan god asså, Ska börja samla på flaskorna (Y) !
Efter det bjöd Viktor på donken. Jag tog en Mc chicken jr med ost och utan chicken = FETT GOTT! Är ju halvt vegiterian men den funka skit bra! Nu ska jag ut med broder&Soffan :)

Feeling alright ;)

Tjaa fan, Mitt dygn håller på att gå åt helvete igen, Inte bra! Så vaknade vid halv 1. Sen vart det bara att gå direkt till tvättstugan och slänga in 2 maskiner. Har ätit god lunch och bara softat, Skönt som fan ;)!
Senare idag ska jag ta en dusch och skrubba/raka hela kroppen så att jag kan känna mig frääsh. Efter det tar jag en promenad upp till gården där Abrehet ska fixa mitt håår, ååååh som jag har längtat (a) !! Visar bild sen. Ha en bra dag pojkar och flickor hihihi puss puss!

En sång för fred


Nu blir det läggdags med min sötis =) Ny vecka imorgon wihoo!


(Y)


All kärlek till dig min bästa vän <3

hahaha 2010 <3

Shoo bloggen!

Fett med seg idag. Hade en chill kväll igår med Viktor, Johan & Lulle! Vi kollade på film och jag bakade muffins haha. Men dom vart misslyckade som vanligt när jag bakar, Men fett goda endå ;). Somnade rätt sent och gick upp för cirka en och en halv timme sedan. Fett nice väder så jag inviger det med jeans shorts på mig! Nu måste jag bara sola och få lite färg hehe. Ska käka när som sen åker jag hem till min bästa vän bella och softar med henne =)

Lördag

Tja snyggingar! Hade en helt ok kväll igår men med skönt folk så de va nice. Va i brb, Albatrossen & Sågen. Jag&Älskling promenerade där ifrån hem sen runt 4 tiden. Idag somnade jag om flera gånger så vaknade vid 2 på dagen, ÅNGEST! . Skulle till gropen och chilla galet, spela lite fotboll men mina vänner va bangare så ja blev på dåligt humör och satt hemma och tjura, Forever alone haha. Om en stund kommer Johan&Lulle hit och håller mig sällskap. Sen ikväll så tar jag nog det lungt :) Puss på er!


Fest ikväll med tjejerna! ;)


Skön kväll igår!

Va skit roligt på föreläsningen igår.. eller aa efter nattvandrarna så drog vi dit och det va värsta mingel partyt, Massa tilltugg, gratis dricka och fulla människor haha. Och Näääk&Niimo var Dj's där nice som fan så vi fick ta lite bilder med dom haha :D. Va helt över lycklig men de va nog för att ja drack lite för mycket haha herregud asså. När vi var hemma tillslut så gick vi ut och chillade med Johan sen hem och däcka dirr.


Haha älskar oss!


Torsdag!

Hello bitches! Har precis fixat klart mig och ska börja röra mig om cirka 40 min. Jag & Soffan har träff med Nattvandrarna och sen bär det av till Thaiboxningen där en 70 årig kärring ska ha föreläsning om sin bok hon skrivit om MMA. Sen blir det en fet kebab på Jerusalem också ;) Lär komma hem rätt sent ikväll så får se ifall det blir någon mer upptadering :) !! Ha det bäst puss :*

SOOOOOOOOL =D

Tjobre, Vakna för en och en halv timma sen kanske. Fett fint väder ute så ska nog göra frukost och sätta mig ute och chilla galet ;) . Senare idag ska jag på möte inne i stan med Sofia. Efter det blir det att käka på Jerusalems kebab och därifrån går vi till Thaiboxningen. Det ska vara en föreläsning där, En 70 årig kärring har skrivit en bok om MMA så vi ska dit och ''mingla'' haha. Ha en fett najs dag ;)


Don't worry be happy!

Ååh jag e så lycklig :D Mitt liv blir bara bättre och bättre. Var nyss ute för att hjälpa min lillebror som skutit upp sin fotboll på ett dagis tak. Så jag klättra upp men kom inte ner haha, Så han fick springa hem och hämta viktor som fick bära ner mig, haha det va lite roligt faktist. Nästa vecka så ska fina Abrehet fixa mitt hår :D Åååh vad jag längtar. Vet inte ifall jag ska göra hela håret eller bara på sidorna som jag hade förut :) Får se. Sitter just nu och väntar på käk, Det blir pannbiffar med potatis och sås, Satan vad GOTT! Ha de bäst shuuu :D

Jag & Isac my brother år 2010!

Outlandish


Aicha

Jag är super grym som gick på träningen igen igår! Det går braaaaa nu :D. Efter vart det hem och ta en promenad med hunden, Sedan duscha&Käka för att sen gå hem till Sofia där mina favorit tjejer var. Vi kollade på Sons of Arachy och lite av BB sen gick jag hem igen :) . Idag har jag segat heeeeela morgonen och varit ute och gått med hunden :) Nu sitter jag vid datorn och har skit tråkigt! Ska träffa tjejerna ikväll igen, Men vad jag ska göra tills dess har jag ingen aning om.. Seeeegt. Kanske drar och solar med Bella & hennes mamma! Nu tittar solen fram hääärligt :D Ha en bra måndag hihi PUSS!


Nicki Minaj


söndaaaag shalala

Träningen var ej så jobbig som jag förväntade mig, Lärde oss mest självförsvar osv ifall man skulle bli på hoppad och måste ta sig ur situationen. Kul som fan faktist :) !! Imorgon kör vi igen som vanligt. Sen jag kom hem har jag bara softat, käkat middag och så. Sen mötte jag även älsklings bella på en cigg, Satt och snacka massa skit. Sen hem o kolla Big Brother! Vadå Kija åkte ut? var hundra på att Hanna skulle få dra men tydligen gillar folk henne haha. Tycker inget illa om henne men hon e bara allmänt boring. Kija klädde sig vågat och va inte riktigt en favorit, Men ogillade henne inte.

Folk klagar på hennes dans och klädsel, Men jag tycker faktist inget speciellt om det, Bara vissa brudar som hatar tjejer som vågar sticka ut.. undra vrf haha. Man är ju tydligen en orre utan självrespekt då för att man känner sig trygg i sin kropp och känner själv att man ser bra ut :) Och man får absolut inte tycka det e roligt att porra sig. Jag undrar då vad bra självkänsla är isf.. Den som klagar på dessa tjejer eller den som bara är och skiter it även fast man inte e som alla andra . Haha ni vet nog vad jag tycker ialf :) Nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig i sängen med min fina kille <3 Godnatt snyggingar ;)

Mina brudar <3

Hejsan sötnosar! Har haft en underbar kväll med mina bästa tjejer Bella, Sofia&Jennifer. Vi åt jätte god middag som Jenn lagade. Sen badade vi lite Jacuzzi och bastade en stund =)! Efter det kolla vi film (Festival) och åt massa gott. Efter det så tog vi en fett skön promenad hem, Inte ens kallt ute =D wihoo. Nu ska jag gå och lägga mig med min fina! Imorgon blir det upp tidigt sen senare på dagen blir det 3 timmars träning.. O-M-G! Godnatt

Vill fläta mitt hår igen, Någon som e duktig och vill hjälpa kanske? ;)

Världens finaste tjej <3

You make me happy ♥


ohlalala

Har nu på mig min nya Ed hardy bikini jag fick av Johanna från thailand! Den är fett snygg ;)
Och ni som tycker att jag viker ut mig själv, Känns det bättre med bikini på?
MIN snygga kropp! ;)





Lördag

Tja bloggen! Skönt att inte vakna upp bakis idag ;D haha. Blir soft hela dagen sen mot kvällen blir det middag, Bastu & Jacuzzi hos Jenn med bästa tjejerna. Ha det bäst puss! =)

Shullilull

Fett skön träning idag, Sparring för andra gången och det gick skit bra. När jag kom hem så stog min kära mor och gjorde hemlagad hamburgar tallrik! Gott som faaan. Sen har jag bara softat och tagit en vaaarm dusch. Ikväll blir det bara chill, Ska inte dricka en droppe alkohål på hela helgen eftersom att på Söndag så äre träning igen med Nattvandrar gänget, i fucking 3 TIMMAR! Jag kommer dö men ser fram imot det som fan hehe.
2 av mina tränare! Världsmästare Pernilla&Karim :)

 


FREDAG!

Shoohoo, Håller på att taggar inför träning, drar in om en timma. Är grymt irreterad så det ska bli skönt att få ut lite aggro ur mig. Säger bara att INGEN rör eller säger något illa om mina vänner! Jävla pajas som verkligen ber om det. Stick tillbaks dit du kom ifrån!! Anyway det ska bli sjukt kul! Ikväll blire det chill, Ha en skön fredag!


Torsdag

Sol idag med, Rätt mycket moln bara! Har haft en skön morgon, Hoppa direkt in i duschen när jag vaknade och fixade mig. Sen gjorde jag & Viktor Toast och satte oss sen i solen på min baksida. 18 grader där i solen, Fett jävla nice ;) !! Nu sitter jag och chillar vid datorn men ska nog ut på en promenad. Vilar hyn och kör på osminkat idag, Sköönt :). Have a nice day everyone puss !



-

 

 

 

 


Slightly Stoopid

Tja snyggingar! :D Sol idag igen, Så jävla härligt!  Inte tillräckligt varmt än men men. Idag så ska jag umgås med min fina vän Sofia! Vet inte vad vi ska hitta på nu på dagen, Men ikväll så blir det mys hemma hos henne :).
Jag ska ta något att käka nu sen blir det att ta en dusch och kanske fixa sig lite! Ha det bäst :*
Halloween förra året '' Bad teacher '' haha het jag vet!


-


-


Sunny day :)

Hola amigoz! Vaknade runt 8-9 imorse, Och såg att det var strålande väder ute, härligt som fan. Satte mig och chilla till klockan tio då jag och min mor gick till tvättstugan för att tvätta :) (som vanligt). Har varit ute på en promenad med hunden också. Skit nice med sol men lite jobbigt att det blåser kallt! Men man får värsta vår känslorna nu när an kan gå ut utan Jacka och sopa tracktorn åkte just föri och tog bort all jävla grus :D Åååh!!!! Har nyss gjort en äggröra för första gången! Och den smakar skit gott. 4 ägg, Tomat, Gurka och massa massa lök och krydda <3 Skit gott, Grym som man är =D Ha en strålande dag alla glada! ( Ni andra, LÄGG AV!)

Taggar inför träning!

FAN VAD NICE VÄDER DET ÄR! HEJ VÅR <3
Och ni diggar mina nya brillor va?. Hatar 3D men dom här va för balla, aiiiiit?!!! ;D

helgen

Har haft en soft helg! Fredagen skrev jag om och lördagen var helt ok den med. Va hos Natta i brandbergen sen drog vi vidare hem till Abbe. Tog en promenad hem där ifrån sen och va hemma runt 7 tiden :) . Igår var jag seg som fan. Chillade galet hela dagen och sen på kvällen vart det mys med dom bästa!
Kollade Big Brother och fuck off att hanna ville dra! Hejade på henne lätt. Måste hitta hennes blogg nu hahaha, Är ett äkta fan såklart. Nu måste jag käka nånting :) puss!

hos jens igår :)

Jag borde fan bli fotograf

idag in pictures baby


Drömmar av guld

Nämen tjenare! Sjuk kväll igår, Blev plötsligt dyngrak osv. Hängde vid båtsman med vänner och jag klättra upp på skoltaket, Och där sprang jag runt och till slut så ramlade jag också haha. Fan livsfarligt, kunde ha ramlat ner brytit nacken och dö OMG. Ja va heeeeeeelt och fick fucking helikopter och spydde ner mig själv. Sen hem och minns ej hur ja somna. Idag vaknar jag upp naken i min säng och fattar nada, fortfarande full och drar till handen C med Denice och Jossan. Käkade tacobar och köpte ett par as balla solisar. Nu sitter jag som en riktig man vid datorn. Helt lökig, bakis dricker danish gold och lyssnar på aik trubaduren. Måste ta en dusch och äta, Piggna till lite för det blir fan utgång ikväll :) Ha det bäst lovers
Söta va :)


Taggar till!

Shoo! Håller på tagga till inför träning :) Åker in vid halv 4 tiden med Soffan. Efter får jag se vad som händer, Lär nog bara ta det lungt och festa imorgon. Men man kan alltid ändra sig så man vet aldrig vad som händer haha. Ha en skön fredag alla puss!

Mina naturligt långa ögonfransar, So beautiful love it!


komsi komsi sommarn


Got my middle finger up, I don't really give a fuck!


P!NK LIPS!


Min turkiska bror! Tack för allt <3


Välkommen hem

Tjuu bitches! Har inte upptaderat något på 2 dagar, Men nu skriver jag här igen :). Måste först bara säga att jag mår skit bra förutom all jävla äckel drama runt om kring mig. Har förstått en än gång vilka som står mig närmast och inte sviker mig! Är sjukt glad att det är samma personer som alltid har funnits där för mig. Har ingen lust att ha folk i mitt liv som endast vill förstöra för mig. Dom kanske kallar det ''hjälp'' men en riktig vän tar tag i saker o ting och pratar med en istället för att ljuga bakom ryggen på en så att man får problem istället. Tror att allt bara är ren jävla avunsjuka. ANYWAY skit dåligt väder idag och det suger jävligt hårt, Menmen. Haha Vet inte vad jag skriver just nu så ha det brajj jao så hasch weed Ciaaaaaaao! <33333




gangster gangster uuuh-uuh-uhh-uuh

Osminkad söt liten mormor jag veet :'). Idag har jag varit sjukt duktig! Har fått hjälp av Viktor också, Vi har städat hela nedrevåningen och nu håller vi på och tvättar kläder haha naaw (a).
Vi var även ute på en promenix imorse i det fina vädret, Kasta lite sopor och bara gick runt med hunden haha.
Får se vad man hittar på idag, Eller om man bara softar hemma. Fick även ett sms nyss av min tränare där hon frågade ifall några var intresserade av att vara Nattvandrare på torsdagar! Det är gratis utbildning sen gör man saker med gruppen tex; Bio,Fika,Uteställningar,Museeum & Bowling osv. Låter faktist rätt nice men gruppen och så men får se, Har inte riktigt bestämt mig haha :D Ha det bäst puss!

18/1 - 2010 ♥


Shullilull

Shit vilken lång, seg och tråkig dag... Kan fan inte blir tråkigare. Känner att jag inte har någon ork alls till att göra nått men vill endå hitta på nånting. Bangade ur träningen, lool får nu vänta tills på fredag haha ^^. Mina fina bella kommer hit om en stund och chillar med mig! Hoppas vi hittar något skojj vi kan göra hihi .. Puss!

Tjo

Hade en nice lördag, Började hos cezoo med några sen skulle vi vidare till handen. Men det slutade med att vi var några stycken hos abbe. Hade en nice kväll, och alla somnade kvar där haha! Jag gick och la mig vid halv 9 på morgonen och gick upp vid 12 så va heelt död. Drog och käkade med pappa&syrran sen hem och powernapa. Tog det bara lungt resten av kvällen :)
Från lördags haha ;)

!!!!!!


Så jävla nice!

Hade en fett soft dag igår. Efter Brassan satt jag hemma och drack lite och snacka med Viktor&Sofia. Senare drog vi på fest hos Tina&Cattis. Det var helt ok, nice och träffa alla :). Sen drog vi några till Tomas och fortsatte en stund och sov sen kvar där.
Idag gick vi upp vid 8-9 tiden och käkade osv. Sen vart det en lång promenad i det sköna vädret :D Nice som fan. Efter det har jag bara tagit det lungt här hemma. Nu börjar jag tagga till igen och är fett jävla sugen på öl, Så lär nog dra ut ikväll igen men ta det rätt lungt endå ;)! Ha en nice kväll alla :*

2 söta bilder från igår <3 mina fina tjejer, Love you!







BEEEEEEEEEP


Party up

Tja snyggingar! Har haft en tjill morgon. Fixat mig lite segt osv. Om en stund så ska jag åka till nya Brassan i Haninge C. Eftersom att min mor e personalschef där och dom har invigning idag wiie :D . Ska dit och käka middag sen får jag se vad som händer. Solen skiner, underbart.. Det blir nog fest ikv ;) PUSS!
Snygg idag !

less

Är så grymt trött på ''vänner'' som lurar en rätt i ansiktet. Som är super glad när man ses, Vill ha tillbaka kontaken osv. Men när man så fort vänder ryggen så är det något som händer. Är jävlgit glad över att jag insett det nu och inte senare. Om du läser detta så ska du veta att jag är grymt sårad, Och det finns inget ''vi'' längre! Är du så pass feg att du inte kan ta reda på lite fakta och ta tag i nånting istället för att springa till mamma som en tio åring så fine. Förvänta dig inte då att jag står där som ett fån och tar imot dig.

wazzup

Gick upp tidigt imorse, Eftersom jag måste det varje morgon och sedan hålla mig sysselsatt hela dagen. Det slutade med att jag, Lillebror & Viktor åkte till Torvalla för att bada. Viktor va för feg så han titta på :) !! Det va fullt med ungar överallt men de va rätt skönt endå haha. Efter så gick vi och åt i ''fiket'', Tog en hamburgar tallrik, Tusen år sedan så den va cookt god mannen. När vi vänta på bussen så kom Nicke med bilen så vi fick skjutss hem istället, Schyssst. Nu sitter jag i soffan och är fett trött men får inte sova så får ringa någon och hitta på nånting :) Ha en bra dag alla puss :*


RSS 2.0