nån jävla rubrik

I tisdags softade jag bara på dagen med Sofia,Jens & kevin! Vi var ute och chillade i solen bara, Sen drog vi hem till mig och kolla film och bella kom även förbi en stund. På kvällen så ringer Rinne och ber oss komma hem till honom och dricka bira o skit så vi knatade hem till honom där det var skönt folk :). Hade en hyffsat skön kväll och festade ända till morgonen. Kom hem vid 9 på morgonen och somnade på en gång. Igår mådde jag inte så jävla bra, Fett bakis osv haha. Drog hem till Sofia en stund sen mötte jag upp Älskling och drog hem till mig. Vi hade det jätte mysigt hela kvällen och sen gick vi och la oss tidigt. Ååh vad jag älskar honom, Världens finaste kille <3. Imorse tappade jag humöret helt för att dra till praktiken så sket i det totalt och somnade om igen. Så har bara softat idag och ska göra det resten av dagen också, Sen ikväll blir det tvättstuga. Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag fyller 18 och 7 dagar kvar tills jag ska göra min första tattoo =D wihoo. Och imorgon drar vi hem till Patricia för att fira att hon tagit studenten yeey =D Ha en underbar dag puss ;)

All kärlek till dig min fina


I'm tierd

shoohoo! Sov ändast 3 timmar inatt och drog sedan mot praktiken. Har varit med om den längsta dagen i hela mitt jävla liv. Var grymt uttråkad, Fanns ingenting o göra så drack mest varm oboy och kolla tv och bara stog där som en levande stolpe :). Höll på att somna sittandes också, Fyfan vilken seg dag. Tillslut fick jag damp så jag tog ena trucken och körde rally runt hela lagret innan jag fick sluta. När jag kom hem så chillade jag galet, Låg i soffan och dunkade skön reggae på högsta medans zorran lagade thaikäk, Så jävla nice. Senare tog jag mig ett bad och tjejerna kom förbi. Nu har dom dragit och jag sitter och väntar på att min kärlek ska komma hem :) <3
Imorgon blir det att vakna tidigt igen för att praktisera! Hoppas på en bättre dag imorgon, Puss.

SUNDAY

Har haft en lyckad helg, Utgång båda dagarna med skönt folk så det har varit nice. Firade ju som sagt tjejerna i fredags sen vart det efterfest hos rinne!! Sen i lördags bjöd Jenn på god middag och sen drog vi till Blondie. Sen drog jag, Bella, Soffan, Jenn, Patty & Kristoffer på efterfest hos rinne igen haha. Kom hem på morgonen nångång och däckade dirren. Har sovit skit skönt och ska bara softa hela dagen idag! Jag, Syrran & Baby ska till Ica Maxi sen och handla lite gott till BB finalen ikväll :) GO HANNA J DU FÖRTJÄNAR DET BÄST!







FREDAAAAAAAAG!

Kom hem till bells för ett tag sedan, Ska börja fixa mig inför ikväll då vi först ska fira Lisa och sedan åka vidare och fira Sandra och sedan får vi se vart vi hamnar :)!! Är verkligen otaggad just nu så måste rycka upp mig nu och börja göra mig snygg för kvällen! Som det fina vädret tyvärr kommer att förstöra sen men wtf. Har även fått tid för tattoo den 13onde på min b-day hihi. Ha DET BÄÄÄÄÄST =)

Lisas B-DAY förra året! Älskade tjejer


RSS 2.0