Tröttnar aldrig =)


T to the orsdag

Yoyoyo mår mycket bättre idag, Men har en liten klump i magen som irreterar mig men wtf, Får göra det bästa av situationen och bara tänka positivt :). Ska alldeles strax hoppa in i en dusch och börja fixa mig lite. Sen vid 5 tiden så åker jag med min lillebror på träning i haninge vallen :)!! Sen kommer my love också så ska spendera tid med honom. Imorgon så ska jag hem till bästa Lisa och fira hennes 18 års dag med bästa tjejerna! Sen lite senare drar jag vidare hem till Bästa Sandra för att fira hennes 20 års dag =D !! Alla blir så stora nu, helt sjukt vad tiden går fort. Ha en strålande dag alla sköna för det ska jag ha :) puss!

going to sleep :)

Uuuuuh vilken dag det har varit idag! Antar att jag behövde gråta ut lite eftersom jag inte släppt på trycket på ett braaa tag. Men nu mår jag prima igen, Kanske mycket bättre. Tack alla söta som sagt så bra saker till mig idag, Och ni tjejer som lämnat lite komentarer i inlägget innan, Ni alla gjorde min dag så mycket bättre :) <3
Nu har jag precis kollat på BB och jag hoppas verkligen Hanna J vinner hela skiten för det är hon verkligen värd. Hon är där för att vinna och för att få ett bättre liv och kunna få leva bra med sina barn, Hur söt får människan va lixom, GO HANNA!!!! Nu ska jag lägga mig och mysa med världens bästa kille och somna sött i hans armar :)
Sov gott alla PUSS !
Du får mig alltid att le och jag älskar dig såååå himla mycket! <3


@Bella

Har gått bra på praktiken idag, Och dagen gick hyffsat fort :). Drog hem och käka och bytte om sen tog jag bussen hem till bella. Nu sitter jag här och softar hos fina vännen, Vi har bara suttit och snackat om massa och ska snart dra ut och träffa några :)!! Mår så jävla bra nu för tiden, Det här året har varit så jävla underbart hittills och har en känsla av att allt bara kommer att bli bättre =D Och om 2 veckor är jag 18 åååååår wohoo fett happyy!!!. Får inte heller glömma att jag ska fortsätta träna som fan nu eftersom att flera helger framåt är fullbokade med födelsedags firanden, Studenfest osv så det kommer bli gaaaaaaalet :D HAVE A NICE DAY SHUUE!

2 väldigt vackra bilder på mig, Benny & Bella i mackan&linus garage från den gamla goda tiden haha <3


Nöjjd tjej!

Shulllilulliluuu! Har haft en galet nice helg i pilsbro med klubben. Och har tränat idag igen 3dje dagen irad, PLUS att jag cyklade fram o tillbaks till praktiken idag :). Har ialf haft det hur nice som helst! Lärt känna nya människor och bara kört gärnet =D. Nu ligger jag i sängen och surfar och ska när som helst hoppa in i en dusch och sen ba chilla galet och kolla big brother haha. Ha en trevlans kväll allesammans ^^


My Love ♥

2 år sen <3


NÄÄÄK !!


It's friday bitches !

Shuuue! Har dunkat/dunkar metropol och packat hela morgonen och nu är jag äntligen klar =D. Om några timmar så åker vi wiiiiiiee!! Är skit taggad =D. Nu ska jag nog ta något litet och käka och sedan lägga mig i solen och bara softa och lyssna på music. Ha en riktigt nice fredag och zimma luuungt Ciaaao ;)




Såhääääääär trött

slöar i min säng som jag har gjort den senaste timmen.. Har ont i magen så ska nog äta något snart. Imorgon drar jag på tränings läger i Pilsbro men Thaiboxnings klubben och några fler. Det ska bli kul som fan faktist, Har sätt fram imot det =D. Soffans baba kör in oss till stan vid 4, Där en buss står och väntar på oss tror jag. Kommer inte hem förns på söndag, Så ska passa på att mysa massor med min kärlek nu <3 Ha det bäst!



Min fina lilla bebis <3


Sommarn är här =D

Älskar vädret, värmen, kläderna, maten, allt med sommarn o göra är så jävla underbart! Har legat på altan i bikini idag igen och fått massa färg :). Vid halv 3 så gick jag med Mamma&Hunden till brandbergen C för att morsan skulle till jobbet och jag skulle möta bella en stund innan hon också skulle iväg och jobba. Nu har jag precis kommit hem och ska steka på lite raggmunk och bacon! Lär bara softa hemma idag och vara barnvakt eftersom att jag inte ska på matchen ikväll :) Ha en strålande dag alla sköna

If someone hates you for no reason give that motherfucker a reason


Riktigt bra dag idag

Va i solen från klockan halv 11 på morgonen till klockan 18! Har fått skit mycket färg, Värsta randen från bikinin men min kamera e för dålig för att det ska synas på bild. Bella kom ialf förbi och vi satt och chillade på grannens tomt i solen en stund. Efter ett tag kom Jennifer&Älskling hem till mig och vi tog det bara lungan. Efter det tog jag och tjejerna en promenad till ica maxi för att köpa Jordgubbar som vi sen doppade i socker och drack kaffe till, Rätt mysigt sådär haha. Dom åkte ialf hem vid 10 och jag&baby gick till tvättstugan. Medans så har jag städat lite hemma, Varit ute och promenerat med hunden&Sofia. Nu är jag äntligen klar med allt och sitter och chillar i min säng. Ska gå och lägga mig om en stund =)!! Imorgon ska jag lägga mig i solen så fort jag vaknar och bara softa hela dagen. På kvällen kanske jag&pappa ska på AIK match ;D Ha det bäst shuue!

Dagens middag ;) Det såg så gått ut så var tvungen att ta en bild haha

Hoooooooola

YOOOOOOOOO! Har inte skrivit på ett tag för att jag inte har ägnat någon tid åt datorn, Väldigt väldigt ovanligt för att vara jag :) . Praktiken går bra men har varit borta några dar. Har grillat osv med skönt folk 2 gånger , Har varit ute i solen med vänner och bara softat. Och heeeeela morgonen idag har jag legat i bikini på min altan :) !!
Imorse när jag vaknade gick jag och kolla tempraturen och det var FUCKING 41 GRADER I SOLEN PÅ MIN BAKSIDA :OOOOO. Så de va bara att sätta på sig bikini och lägga sig ner och chilla hehe :). Om en stund kommer bella hit och solar med mig, Sen ska jag vara barnvakt åt min lillebror, Städa mitt rum&Toalett oså :). Om 20 dagar är jag fucking 18 barre! snart snart snart =D. I helgen har ska jag på tränings läger (med Thaiboxningen) Det ska komma massa folk, och dom har byggt banor o shit i skogen som vi ska göra och sen sova i Militär tält eller stuga =D.  Sen dom 3 helgerna efter det är det fullbokad med massa föedelsedagar,Student fester m.m Så det är jääääävligt nice!
Får se hur det blir denna sommar, Ser fram imot den som fan! Förra året var jag nykter cirka 2 veckor sammanlagt på hela sommaren. Den här sommarn ska jag bara kööra! Hnga mycket i stan på niciga uteserveringar, Kanske åka utomlans, Umgås massa med vänner och min fina kille, Och jobba!! Kan inte bli bättren vad det är just nu =D

pics från senaste


-

Dom senaste dagarna då jag praktiserat på kakeldax i vega :)
Fick för mig att klippa lugg, Men e fett ovan så får se om jag pallar ha den framme nångång haha!
.

Softar hos bells

Började praktiken i måndags! Och det går jätte bra, Får köra truck hela dagarna, Börjar 8 och slutar 3 varje dag! Så man klagar ju inte :) Och om 29 dagar är jag färdig utbildad det känns riktigt bra :D. Idag har jag ialf haft det hur soft som helst! Körde truck första 40 minutrarna sen plockade jag upp varor ur kartonger och la upp i hyllorna. Efter det var det lunch och jag fick sluta!! Hur jävla soft som helst, Så då åkte jag och mötte upp Bella i brandbergen för att hon skulle sola, Sen nu har vi softat hos henne ett tag. Snart ska vi dra ut och sätta oss någon stans och bara snacka typ, Sen lite senare promenerar jag hem för att umgås med min fina kille :) Ha en nice kväll!


i smoke two joints in time of peace and two in time of war, I smoke two joints before i smoke two joints and then i smoke two more!


if looks could kill


Abo hassan!

Riktigt skön kväll igår hemma hos Davve i jordbro. De va rätt chill fast med skönt folk så det var skit kul! Kom hem runt 7-8 imorse tror jag :). Snart kommer Bella hit och softar med mig och lite senare kanske soffan och jenn också kommer förbi. Måste bara säga att jag mår bättren någonsin, Känner mig som världens lyckligaste människa =D!! Nu är det riktigt bra tider, OCH imorgon börjar min praktik på kakel dax! Hare bäst shuuue ;D

Jag i början av kvällen .. :)
ooooch imorse haha! Heelt jao0o PEACE OUT MAN!

Saturday

Tjuu biitches! Kvällen igår vart inte riktigt som planerat men hade det nice endå ;). Började föra hemma med mina brudar sen gick vi ut och mötte Samuel, Så drog vi till statoil och köpte lite gott. Efter det drog alla hem förutom jag&Samuel som drog och mötte Jens&Kevin. Vi satt bara softa utomhus sen kom jag hem runt 3-4 någon gång kanske. Just nu sitter jag hos bästa bella, Vi har fixat oss lite inför kvällen :)!  Vi drar förmodligen till Jordbro ikväll med skönt folk :) !! Ha en nice kväll PUSS


It's friday bitches !

Sköööön dag! Solen skiner och är på allmänt bra humör =D. Om en stund kommer bella hit och fixar sig tillsammans med mig. Sen senare blire utgång, Vart vi ska har vi inte bestämt oss för än :)
Håller just nu på att kolla vad fan jag ska ha för kläder på mig ikväll.. , Vilket PROBLEM det kan vara asså! Ha en bra kväll alla sköna, Peace!

Kul att dom gjort reggae verison av Adele, låter bra ;)


+


Basketball time whit my h0mie soffilicious


Volkan özumagi !!

http://www.facebook.com/pages/Volkan-Magi/194682747243354?notif_t=page_name_change
Shulliluuu min turk ska bli känd! Gilla Alexzz media på face om inte länken funkar.
Han är en grymt skön hypad kille född 1997, Väldigt duktig! Good luck broe, Kärlek till dig <3
.

32 dagar kvar till min 18 års dag =D

Last year was crazy!



Tänk efter vill du verkligen vara en gangster, Har din hjärna gått och tagit semester...


Tung låt =)


Soft dag idag ja det e en soft dag

Fett soft dag idag, Har bara softat och varit ledig från kursen. Igår fick jag reda på att jag fått praktik på Kakel dags i Vega, Fett nice ;)! Börjar på måndag och ska vara där i 4 veckor framåt. Kompiz de går bra nu ;D. Just nu sitter jag och laddar ner lite ny mjuuz på datan som jag sedan ska föra över till luren (Y) . Lite senare blir det lite träning med Soffan i hennes garage! Have a nice day everyone ;*
P.S ser ni hur brun jag är? ENDAST lite Ljust puder runt ögonen D.S


Stor!


Härliga dagar

Tjuupre! Hur skönt väder som helst. Ska ut snart och njuta som fan och få massa mer färg, Med Bella kevin & Samuel. Igår fick jag reda på att jag fick Truckkortet så jävla najs! Efter tog jag en liten stadspromenix med sofia och Linnea, Sen drog jag och Sofia på träning. Har träningsvärk i röven som vanligt, Ska göra rump-övningar varje dag nu så kommer jag ha haninges sexigaste gött 4 real. Snart tar jag bussen till Handen Peace pre!

Såhära brun e jag nu, Inget puder elle nått i fejjan ;)


Du&Jag ♥ 18/1-2010


Söööööööndag idag dårå

Tjuu bitches! Vart inge krök igår, När vi väl skulle dra iväg så var jag aldeles för trött så jag stannade hemma istället. Somnade och sov feeeeettt skönt till idag :) . Har bara softat hemma och åkt och solat med siz&micaela. Är fett brun nu ska jag säga er ;) NIIICE! Imorgon blir det upp tidigt för att åka till kursen och sen blir det lite häng i stan tills träningen börjar :). Nu håller vi på att grilla här hemma, Mysigt som fan! Ska sen ta en dusch och kolla big brother och hoppas verkligen att HOR Jennifer åker ut, Vem fan e hon lixom.. USCH!!!
Ha de bäst puzzz :)

Chillarn


Tung


Vårsolen äger! Fett brownie yao ;)


Saturday bitch

Hade en låååång dag igår på ''uppkörningen'' Men inget kort fick man! Men de va gubbens fel för att han inte fått till det på länge så alla får ta kortet nästa vecka istället. Kom ialf hem och ville bara dö i sängen, Men vila fick jag inte göra så länge innan jag mötte upp bella och drog till Norrby. Vi fick sen skjutss till Sågen där vi tog bussen hem till Sofia där hon och Jenn var ;). Vi snyggade till oss och började föra, Sen körde Krilla oss till skytten hem till Seppo. Där var det krök och skönt folk! Kom hem runt 4 och däcka dirren. Idag får jag se vad som sker, Men det lutar åt chilllLLl krökish! Ha det brajj jao så hasch weed / peace

Me and mah sistah from the same mistah!


Hej igen

Har inte skrivit på hela helgen men har haft det riktigt kul och på Valborg! I helgen krökade jag först i fredags hos Alma och sen drog jag till sågen en stund sen hem. På lördagen drog jag & bella till davve och hade det chill med grabbarna och drack lite granna. På valborg vart det middag på wiki med familjen sen åkte jag hem till Sofia där mina favvo tjejer var. Vi åt tacos och föra! Sen drog vi till en fest i Kulfångsgatan och där var det skönt folk. Kom hem sent på natten nångång :). Igår (dagen efter valborg) Så hade jag det hur soft som helst med några vänner. Vi satt vid ett berg och stekte ända till klockan 8 på kvällen! Vi köpte även kött som vi grillade till middag, Riktigt nice ;). Idag vaknade jag kvart i 6 för att åka ända till Sollentuna för att övning köra trucken! Och det var fett kul asså. Nu e jag hemma med Älskling och vi ska bara umgås med varandra resten av kvällen :) <3


RSS 2.0