30 September 2010

= STUDIEBIDRAG WÖÖÖW! hahah. Sitter hemma och väntar på att Mami ska komma hem med mina cash! då ska jag åka direkt till Handen c och köpa biljetter tills på Söndag och Shoppa lite med mig själv. Ikväll blir det Tjejkväll med mina bruds Sofia & Jennifer ! Ska bli jätte mysigt. Ska hinna träffa Madde idag också eftersom hon ska förbi haninge vi 4 :D Åååhhh!..  Jaja , Har inge mer och säga förutom att jag älska min pojkvän mest i hela världen :) <3 pusssssss hejdå :)

 
Du är såå skön min Svarte vän :*


Shoo

Jag e så duktig som försov mg idag :) döödöödöö.

Sitter och lyssnar på musik och bara chillar. Har nyss ätit nudlar ååhhh så gott♥ . Vet inte vad som händer idag , Får se. Ska ialf sova hos Älskling inatt, mysmys. Har faktist ingenting och säga just nu!

Planer för helgen:
Fredag: Middag med sötnosarna!
Lördag: .. dricka öl? vet ej.
Söndag: AIK - DIF !!!!!


TVÄTTA/SPRINGA/SOLA

Shooooooooo! Är strax klar med tvätten som hänger på tork. Tvättade 2 maskiner & FAN va skönt med rena kläder. Klockan 8 hämtar jag kläderna och rör mig mot Sofia så ska vi ut och springa och Sola haha och sen ut och springa igen lal... AJA! Baby kommer hit och sover med mei sen (a) . Allt för mig idag PusseN





Tisdag jiippppiii

TjenaTjenaaah , Kom hem för ett tag sen! Kom upp imorse och e så jävla glad för det. Hade kök heladagen idag och vi lagade Thaimat, Så jävla gott! och dagen var fett chill. När vi slutade så gick jag & Sofia till bibblan och jag lånade en bok ''En gångs ligg'' .. Har inte lånat en bok sen jag gick i 6:an haha men men , den verkar rätt bra så får se, Ska ha den till svenskan och skriva om sen. Jag&Sofia har kommit fram till att vi ska sluta Lata oss som vi har gjort i ungefär ett års tid nu.. Vi ska börja träna och sköta skolan varjedag!! Vi började igår , Jag va ute och gick rätt långt i ganska snabb takt och Sofia joggade. Ikväll ska vi ut igen ! Sola Solarium och jogga hem sen. Och vår käraste vän Madeleine kanske kommer förbi här i haninge iag också :D . Snart kommer min Älskling hit och myser med mig :) . Nu ska jag börja på boken!! Hörs sen PUSS Y

2 bilder från idag hehe
 

Snyggis i kokkläderna!


HEMMA , BARNVAKT MED MIN VÄN SOFIA ! :D


- Måndag

Kommer aldrig lära mig att vakna i tid!!! Blir så jävla irreterad på mig själv att jag alltid ska försova mig... Jaja ska ut och röka nu och sen vet jag inte..hejdå


FAN VAD JAG LÄNGTAAAAR!!!


I ♥ U

 
Så länge du älskar mig är det du&jag


saturday♥


Vaknade runt 12 och gjorde feta frukosten, Stekte ägg&Bacon och gjorde nudlar och skit.
Igår senare på kvällen när min syrra hade kommit hem , Så gick jag och Viktor ut lite me Samuel&Jens och mötte Alex&Joar vid kiosken. Satt där i ungefär en timme och snacka lite. Sen dog vi hem och sov.
Viktor drog hem och duscha för ett tag sen , Så då bastade jag ett tag.. Hur skönt som helst , Så känner mig som en helt ny människa nu :) . Ska ut och ta en cigg nu & Vänta på att Viktor kommer. & Senare ska vi möta Madde&Sofia. Hörs sen♥


Äckliga Nolifers!

Tjaaaa bloggeN!!!!!
Sitter just nu hemma helt ensam med hundarna och dricker min andra Lapin. Viktor&lillebrorsan gick för ett tag sen till ica maxi för att köpa chips&popcorn ! gott det ska bli :). Eftersom att vi e barnvakt så ska vi inte ut ikväll , utan tar det lungt hemma med film (2 fast 2 furious). Och börjar bli riktigt irriterad på några ''brudar'' som ringer mig och kallar mig hora osv. Andra gången nu!! Så ni era fega slynor snälla , Vill ni något så kom fram till mig istället för att ringa mig från dolt nr och snacka en massa skit , antar att ni ser det här eftersom att ni säger att ni läser min blogg varje dag, Så ni verkar väldigt besatta som t.o.m ringer mig en fredagkväll! Skaffa er ett liv era fucking no lifers ni e riktigt pinsamma HAHA omg..Jaja ha en bra kväll Ciao:)


shalala

Är riktigt riktigt uttråka just nu :) Sitter och lyssnar på musik och bara stirrar in i väggen. Älskling städar/mubblerar om i mitt rum haha och ja ba sittet och gör inte ett skit. E inte riktigt taggad  för något , Men orkar inte sitta hemma ikväll igeeeeeeen :/ .


FRIDAY ! <3

Ska bara vara hemma ikväll och vara barnvakt med Älsklng :) ! ha en trevlig kväll PUSS




Torsdag! 15:45

Sov hos my baby inatt. Han drog till Skolan imorse men jag sov kvar. Klassen skulle till stan .. vem pallar.
Vaknade ialf vid 11-12 kanske? Minns inte. Så satte jag på Tusen bröder och börja fixa mig lite och så kom Älskling hem från skolan , Så kolla vi ett avsnitt tills jag skulle hem. Nu e jag hemma och tar hand om min sjuka lillebror för att Mamma jobbar. Viktor kommer hit snart efter han har varit ute med hundarna. Idag vill jag verkligen hitta på något så att jag kan somna ikväll. Får se.. hörs sen!


I don't knoww what to do whit my hair bitch motherfucker asshole!





fjvsjlvnkjähiksfnkdvjmlscjl<nhkCNKkc-LjlMAKKNHcösnlznc,k NÖKNHPFVSFLCMKNL;xndökNCFhlnöfjsoancnzskcfnvknmsdlnkcjhjlfn.dvhngsmdlfjsöl<f,smglowejtog ojugojl<sjcdfzsjflzsogkpäsdigtljöofuzoiglkfolsiofipäkaitäåaitäoejtj11111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Onsdag!

Försov mig idag.. Att jag aldrig lär mig att vakna av klockan och lyckas somna om. Jaja, Älskling drog ialf till skolan , Mamma kom hem från Finland och nu ligger jag i sängen. Såg att baby har gjort ett jätte gulligt inlägg :* puss på dig älskar diiiiiig <3 . Ville fixa mitt hår idag men Jenny hade inte tid, Så får fixa det någon annan dag. Vill göra flätor som jag hade i vintras! För e så trött på min frisyr och tycker det e jävligt snyggt med flätor. Ska träffa baby när han slutar så får vi se va vi hittar på.. Ikväll sover vi ialf hos honom :) Ha de bra heeeeej .

Jag&Bella i vintras
& nu e den här sötnosen på väg hem till mig :)


IZA

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FLICKVÄN HON E DEN FINASTE SOM FINNS O JAG ÄLSKAR HENNE !/DIN ÄLSKLING


13:56

Kort dag idag. Just nu sitter jag i soffan med Sofia&Viktor och snackar lite :) Idag ska jag nog bara ta det lungt hemma.

Igår var jag också bara hemma hela kvällen  , Men Jennifer&Lisa kom hit och va här och kolla på Starsky&Huch sen drog Lisa till nån snubbe, Och jag och Jennifer fortsatte kolla på filmen. Efter det kom Viktor och Jennifer drog. Sen sov vi :) . Nu har jag inget mer att skriva om mitt intressanta liv :) Hejdå!


GRATTIZ ANNELIE 20 ÅR ! :D


Måndag!

Tjena tjena! Gick till skolan imorse , mötte Bella i s malm så gick vi tillsammans. Vi hade gympa första lektionen, så vi satt själva i gymmet och cykla och snacka en massa. Vi slutade halv 2 , Gick till centrum och mötte Annelie och gick med henne där och hjälpte henne att leta efter grejer hon skulle köpa :) ! Efter en timme kanske så mötte vi Nicke så drog dom och käka så jag och bella gick till bussen och åkte. Jag drog hem till Tjabbe och där var Sofia så vi satt och kolla på film snacka en massa och drack vin. Och efter en timme kanske så kom Pettson och Patrick dit också. Så för ungefär en halvtimme sen kom vi hem till mig, Så bädadde jag ner Sofia för hon e jätte trött , haha sötnos. Snart kommer Viktor hit och Annelie och umgås med oss för hon fyller år idag!


RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA!!

Tja bloggen! Söndag idag dårå.. Skola imorgon roligt. Har ialf haft rätt kul i helgen , mycket gott skratt! haha :D. Jag,Sanni,Sofia&Viktor va bara hos mig igår kollade på tv och datorn och hade fett kul , skratta hela tiden. Sen drog Soffan hem och vi andra gick och la oss! :) . Just nu sitter jag och Sanni i min säng och kollar på tv och snackar lite om går dagen haha. Hon ska åka hem ikväll :/ ååh alltid lika tråkigt haha. Menmen .. Vi hörs hej


Snorungar vintern 06 Haha!


8 månader idag <3


kommer du så kommer jag , varje natt & varje dag

Igår! Sanni&Viktor kom till mig , Vi snacka lite fixade oss inför kvällen. Efter nån timme kom Sofia&Jennifer hem till mig. Vi fixade oss krökade lite , vart rätt lulliga va utanför mig snacka lite med folk som va hos jens (min granne) . Va rätt nice! Blev as taggad på fest. Men efter ett tag så drog vi hem till Edman lyssnade lite på musik. Jennifer drog på fest , och jag stannade med dom andra för att dom inte ville dra... tråk:)
Vi kom ialf hem sent och somna ungefär vid 6!,

 Imorse när ja vakna kom mamma in med världens frukost till mig , fyfa vad gott det var! Jag väckte Sanni och Jensmens kom över o snacka lite. Älskling gick hem tidigt för att duscha oså! Och nu har jag satt på bastun , Så jag och Sanni ska bara gå ut på en cigg och vänta på Viktor sen ska vi basta! Fett jävla skönt.
Ikväll tar vi det bara lungt , Ska vara barnvakt och ha filmkväll, myyyys som fään! seeyaaaaaaaaaah
 
Trött tjej och söta katten lotta haha!

Baby i torsdags <3


så uttråkad så kör storstädning med lillebrorsan !!!!!!

HAHA SÖTA JÄVEL!


Sho bloggeN!

Gåkvällen spenderades med Jennifer,Sofia&Älskling. Vi mysade i mitt rum med massa snack,tv och coca cola!  Tjejerna rörde sig hemmåt sent på kvällen minns inte när. Men ialf då myste ja med älskling och somna på något sätt , Och när jag vaknade upp imorse så hade jag kläderna på haha! fyfan..
Vaknade vid halv 9 imorse, baby drog till skolan och jag sitter nu i köket och lyssnar på musik :) ! Har nyss pratat med min Syssling Sanni<3 och hon kommer hit idag och är här över helgen! Kanon kul, Saknar henne!. Nu ska jag nog hitta något got och äta för min mage skriker efter MAAAT så måste  käka! hare brajj jaoo0o0o


Mötley Crue - Girls Girls Girls



Fan vad jag saknar mina vänner! Känns som jag inte har kontakt med någon av dom längre ..


jag har fett kul


Skid row - I Remember You



PERSONLIGT

Namn: IZABELLA
Födelsedag: 13 juni
Hemstad: haninge
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brun ljus slingat
Längd:  163
Högerhänt/Vänsterhänt: höger
Stjärntecken: Tvilling
Skostorlek: 36-37
Är dina föräldrar skilda: ja
Rädslor: v et ikke
Mest använda namn på msn: Iza  

FAVORIT

Färg: BLÅ
Mat: Tacos,Pizza,Pasta,kyckling,Thaifood ,vårullar
Sport: Fotboll för fään
Glass: Sanwich,88,daim,dubbelmagnum<3
Godis: Lakrits
Affär: NewYorker,Bluefox,H&M
Nummer: 6
Tuggummi: JENKA<3
Helgdag: Lördag
Årstid: sommar :D
Radiostation: RNB,BANDIT
Kroppsdel på motsatta könet: Penis?

VÄNNER OCH LIVET

Vem av dina vänner är mest lik dig: Bella,Sanni
Vem är mest högljudd: Madde
Vem får dig mest att skratta: SANNI
Vem har du känt längst: Swan,Jens
Vem är blygast: parvin
När grät du mest: längesen
Bästa känslan: Beng
Värsta känslan: Sjuk
Vart vill du bo i framtiden: Mumindalen untill i die! (norra söderby)

HAR DU NÅGONSIN

Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: haha aa
Tänkt på självmord: haha lägg ägg
Sovit utomhus: lol ja
Spytt i skolan: haha mh
Velat bli modell:  maby
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Massor x')
Sett en död människa: nej som tur är
Ätit sushi: Ja<3
Varit på scen: haha ja
Retats: Jaaaa :)

DU

Svär: Ja för FAN
Sjunger bra: men absolut... not
Duschar dagligen: ja
Vill gå på högskola/universitet: ...
Vill gifta dig: venne (:
Kommer överens med dina föräldrar:aah
Gillar åska: det är mysigt ibland
Spelar något instrument: nej
Sover med gosedjur: äLSKLNG!
Pepsi/cola: cola
Mc donalds/burger king: vet inte hur burge king smakar
Singeldate/gruppdate: singel
Choklad/vanilj: coklad!!!
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/vegetarian: kött
Tv/film: film
Gitarr/trummor: trummor
Adidas/nike: adidas
Kakor/paj: ballekakor<3
Blind/döv: inget...

KAN DU

Gå ner i splitt/spagat: När ja va liten
Skriva med båda händerna: såklart
Vissla: lite
Blåsa en bubbla: jaa
Ha dina ögon i kors: yes !
Nudda näsan med tungan: nääe :(
Dansa: oofc


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade: Viktor
Du pratade i telefon med: sofia
Du msnade med: Nån idiot
Du kramade: Viktor
Du skällde på: haha Viktor
Du sportade med: ...?

SENAST DU

Skrattade: nyss
Grät: vet inte
Filmen du såg: Miss secret agent 2
Tuggade tuggummi: vet inte igår elr nått
Drog ett skämt: haha helatiden
Sjöng en sång: idag
ÖVRIGT

Hur många kuddar sover du med: 7
Dricker du mjölk: njaae
Person du hatar mest: ingen tror ja
Vad borde man uppfinna: en jävla  massa skit
Är du ett hälsofreak: fuck no
Vilket är det värsta vädret:blött o blåsigt
Lekte du med barbie som liten: Jaaaaaa dah


rubrik jäävel

Godmorgon.. elr ja Goddag! Ingen skola idag heller för börjar bli riktigt sjuk :( har knappt kunna sovit inatt för va så jävla täppt i näsan och drömde massa konstiga drömmar! Tog tempen och har inte feber utan för låg tempratur not good. Ligger ialf i min säng lyssnar på musik och e inne på min älskade data. Fredag imorgon då.. Alla tjejerna ska ha återträff men vi vet inte vart än. & på lördag har jag och älskling vart tsm i 8 månader <3 , Men vi ska vara barnvakt hos mig , Och så kommer Sanni & Sofia hit också! Vi ska ha det mysigt med massa gott och film typ :). Jaja , Baby kommer snart hit ialf och då får ja se vad som händer. Nu måste jag ialf vila Ciao!


En söt bild på Sofia haha :)


Tenacious D Tribute



This is the greatest and best song in the world...
Tribute
Long time ago me and my brother Kyle here
We was hitch hiking down a long and lonesome road
All of a sudden
There shined a shiny demon
In the middle of the road
And he said
Play the best song in the world or I'll eat your soul
Well me and Kyle....... we looked at each other......
And we each said.....
OK

And we played the first thing that came to our heads
Just so happened to be
The best song in the world
It was the best song in the world...

look into my eyes and it's easy to see
one and one make two, two and one make three
it was destiny.....

once every hundred thousand years or so
when the sun doth shine and the moon doth glow
and the grass doth gro....ow

Needless to say....
The beast was stunned....
Whip-crack with his whoppy tail
And the beast was done
He asked us
snort Be you angels?
And we said nay
We are but men. But!
Rock!!
aaahhhh aaahhh ahhhhooowhooohooo hoowoo hoowoo aiyahaaho

This is not the greatest song in the world, no
This is just a tribute
Couldn't remember the greatest song in the world
Yeah no
This is a tribute
To the greatest song in the world
alright
It was the greatest song in the world
alright
this is the greatest motherfuckin' song, the greatest song in the world oh


And the peculiar thing is this my friends
The song we sang on that fateful night
It didn't actually sound anything like this song
This is just a tribute
You gotta believe me
And i wish you were there
Just a matter of opinion
pow Good God
Gotta love him
So surprised to find ya can't stop him


19:26

HEEEEEEEEEEEEEEEJ! :D Idag efter jag hade ätit så gick jag hem till Annelie och tog den cigg och snacka lite hemma hos henne. Sen ringde Sofia och sa att jag skulle komma till kiosken så gjorde jag det. Hon ville att jag skulle följa med till´Madde och lämna cigg , Så då drog vi dit en snabbis och sen hem igen. Nästan direkt när jag kom hem så kom Viktor till mig och Edman efter en halvtimme typ. Så just nu e dom på Maxi och köper chips och Godis, Så vi ska sitta hos mig och kolla på tv heheh. Ciao!


Tunisien 10!. THAILAND OM BARA 6 MÅNADERRR :):):))
 Fan vad jag längtar!<3


Sjuk tjej tjatja

Ja så är det! gick aldrig till skolan idag för kände mig dålig, Har fett jävla ont i halsen och vill ba dö. Ska aldeles snart äta Tacos, för det vart över massa igår! Fyfan vad gött. Ska väl ringa min vän Sofia snart och se hur hon mår eftersom hon också ligger hemma. och sen vid 4-5 kommer baby hit! ååååååh saknar honom!!! See u bye

Rätt gammal & söt bild..


Trötterr

Tjatja, mår inge bra alls... Vill inte bli sjuk :/ uuuuusch. Blir nog ingen skola för mig imorgon heller! Baby har redan somnat :( själv kan ja inte för ligger och svettas ena sekunden och fryser den andra, Så kollar bara skit på datorn just nu. Har inget intressant att berätta här på min super kända blogg så skriver nog imorgon. heipa


fan vad jag älskar dig min finaste♥


Roses are red violets are blue, I was born beautiful but what the hell happened to you?

Hei , Viktor kom till mig igår sen så drog vi då vid 6 tiden till Jonas. Satt där i ungefär 2 och en halv timme medans Seda fixade mina naglar! Det vart jätte bra och jag e riktigt nöjd :). Vi drog hem till Viktor efter det  och käka massa gott och kolla på Tusenbröder och somna efter det. Idag gick ingen av oss till skolan, Känner att jag håller på bli sjuk inte kul.. Så vi har legat i älsklings säng hela dagen idag och kollat på massa avsnitt av Tusenbröder. Och nu har vi precis kommit hem till mig och snart ska vi käka tacos med hela familjen :). Hös sen!

   


Bara du ♥


YO HOE

Sitter i min säng och käkar Sallad och dricker apelsin juice och fryser som perkele. Älskling kommer snart hit och sen tar vi 6 bussen från mig hem till Jonas för att hans tjej ska fixa mina naglar :D resultat för ni se imorgon! . Bella&Ellan började ialf i vår klass idag , fett nice! Och snart börjar Jennifer där också , kulkul. Nu ska ja glo lite på tv och bara ta det lungt , för e fett jävla trött . Skriver nog inget mer idag!Tjarrå


MYYS

Sofia&Jag åkte till ett jätte mysigt ställe i tyresö vid en sjö och fikade och lyssnade på musik, Vi va där i ungefär en timme tills det började regna :) . Då åkte vi tillbaks till haninge, Drog till maxi och köpte chirre,dirre,cola och ballekakor! Snart kommer Jennifer hit och då ska vi 3 ha myskväll hemma hos mig :). Vet inte om Älskling kommer hit och sover eller om man får sova ensam inatt.. CIAO


söndag

Igår hade vi skit kul, satt hos mig och kröka lite sen drog vi ut och mötte moppepojkarna vid kiosken. Vi drog till statoil och köpte hotdog utan korv och sen hem till mig och fortsatte kröka. Efter ett tag kom jennifer och linn så vi gick ut till kiosken igen och satt där snacka massa skit. När dom drog efter någon timme så gick alla hem. jag och Viktor deckade på golvet ett tag sen gick vi och la oss haha. Så nu på morgonen gjorde vi värsta frukosten med stekt ägg och bacon och drack latte. Jag och syrran la karamellfärg i Latten så att det vart as coolt haha. Aja snart kommer ialf Sofia till mig och vi ska åka ut någonstans med moppen och sätta oss på ett lungt ställe. Cyah!

Massa bilder från i helgen inte världens bästa kamera men men..
   
     
   


CHA CHA BLOGGEN!

Siter på mitt rum och fixar mig & dricker lite med Bella&Viktor. Vi ska Föra lite här i ett par timmar sen får vi se vart vi hamnar eller gör.. PUSSSS Y




FAN VAD JAG SAKNAR OSS!


saturday♥

Hello , Igår va jag hemma med Bella&Viktor vi satt inne på mitt rum i flera timmar och hade fett tråkigt hela kvällen. Men idag är det lördag och idag ska vi kröka lite! Bella och Viktor kommer hit om ett tag och då ska ja väl börja fixa mig och skit! SEE YAAAAA


Chris Brown Ft Ester Dean - I Love You


I WANT !


Finns massor på www.evasunderklader.se


u gotta love me

Godmorgon! Försov mig INGEN... inte bra. Men känner mig endå lite hängig så ligger kvar hemma och vilar. Slutar endå kl.12 idag så hinner endå inte dit. Just nu ligger jag i sängen med en Latte & har pratat i telefon med Sofia i en halvtimme precis , stackars som e ensam i skolan idag :( haha. Ska börja fixa mig snart och sen vid halv 1 drar jag hem till Sofia sen åker vi mot Medis till Madde och fikar :D . Madde ska snart flytta in där hos sin pojkvän sweet :). Så vi ska dit och hälsa på! Ikväll blir det säkert krök eller något hoppas jag. CIAO




Sista inlägget för ikväll

Har vart en skön dag idag, Har bara tagit det lungt om vanligt. Älskling kom till mig tillsammans med Bella&Johanna efter att jag varit hos Madde. Vi satt ute vid kiosken och snacka sen gick vi hem till mig satt på mitt rum gjorde inte så mycket sen skulle tjejerna dra hemåt. Nyss åkte Viktor&Sofia till handen fram och tillbaka så kommer dom hem till mig sen efter. Imorgon har jag skolfoto..suck, orkar inteeeee men aja godnatt

   

MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN & HAN E DEN BÄSTA SOM FINNS I HELA JÄVLA VÄRLDEN! ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ!!!


Triioncrew ! :D

Nu drarr jag och Soffan till Madrassen och fikar seee u :DDDD



hello u

Åkte till Skolan klockan 20 över 11 med Sofia så va det rast när vi kom dit så vi satte oss i Soffan och bara tog det lungt, Sen fick vi reda på att vi redan hade slutat.. Så vi drog till fontänen i gropen och Sola lite. Och nu e vi hemma hos mig och käkar på min baksida. Senare ska vi träffa Madde ;)


09:17 Godmorgon .

Som man ser så har Swan fixat min blogg! Tycker det vart jätte snyggt så e rätt nöjd :). Lisa kanske skulle fixa till den lite till sen är det helt klart. Tack Tjejer :D<3 . Igår så var jag bara hemma , Älskling kom till mig efter någon timme/timmar så då drog vi ut och gick med Sofia till Maxi och handlade. Senare på kvällen var vi i handen, Sen åkte vi hem till Viktor för vi skulle sova där. Det va skit mysigt han hade gjort milkshake och tagit fram vindruvor så kollade vi på growns up. Efter det drog vi hem till mig istället och mötte Sofia på vägen, snacka lite sen drog vi hem och sov!. Är skit trött just nu för att jag knappt har sovit inatt , Får se när ja rör mig mot skolan.....Juste Ellan & Bella har typ bestämt sig och vill börja i min klass wohoow! Cyahh biitch
 


TEST


FAN VAD JAG SAKNAR DIG MIN KUK!♥

Läste nyss igenom lite i min sysslings blogg från när jag bodde hos henne förra året, Och fy satana vad jag saknar den kuken! Sist vi sågs var när vi va i finland näst sista helgen på sommarlovet. Shit vad kul vi hade på båten! Har aldrig varit så jävla fucking weisted i hela mitt liv haha. Vi har alltid så jävla kul ihop , Samma sjuka humor , likadana om exakt allting. Hihi min lilla soulie♥!. Ska träffa henne & Älskade Malin i helgen, Oohjäävla vad jag ser fram imot det :D LOVE YYYAAH

Hemska bilder, Men WTF! FläskPadda på första och Gräver näsa på andra? ;o

Vårlåt anyway♥


fucking tierd

Hej alla glada, Kom precis hem från skolan.. Kom dit ungefär en halvtimme sent, sen hade vi en lektion innan vi sluta. Skönt som fan att sluta tidigt idag för orkade knappt gå upp imorse för att ja inte kunde somna förns vid klockan 2 inatt. Bella&Ellan kom ialf till vår skola när vi hade slutat för att dom funderar på att börja där, Vilket dom e lite osäkra på!!!!!(jävla idioter) TJEJER DET FINNS INGET NEGATIVT I DEN HÄR SKOLAN SÅ TÄNK PÅ SAKEN. Skulle bli jävligt kul om dom också började gå där eftersom att vi bara e 8 stycken i klassen just nu och det finns gott om påfyllning. Meeeen ialf så efter dom hade kollat runt och pratat med en lärare så drog vi och käka i Fredrika sen hem. Pratade nyss med baby i telefon och han ska väl komma hit sen nångång, Och ikväll så sover vi hos honom Skönt! Vad som händer idag har jag ingen aning om , E rätt sugen på att dra ut nu när det endå e fint väder men måste verkligen vila först. Hörs sen tjarrå


..

linda om Laajjss luktar baajjss: har du fortfarande kontakt med ditt tjej gäng från din gamla skola?
Svar: Ja, Med det flesta ialf, Fast vi umgås inte men vi e ju fortfarande vänner! blir säkert en åter trätt snart :)


TJATJAAAAAH

Igår sov jag och Älskling hemma hos honom. Jag deckade på en gång nästan, var hur trött som helst!. Så vi vaknade tidigt imorse och drog och mötte Sofia i sågen. Satt där ett tag sen åkte vi in till Gamla stan. Det va skit mysigt! Vi gick igenom ett Kinesikst Museeum som va i en grotta, as cool. Sen efter det gick vi gick runt lite överallt i flera timmar sen satte vi oss på en jätte skön båt där det fanns ett cafê, Där satt vi ett tag och fikade i Solen , hur skönt som helst.. Sen efter det gick vi mot djurgårsdbåten och åkte mot Slussen. Därifrån åkte vi hem :). Nu e jag helt död efter att ha gått i Solen heladagen.

Några bilder från idag , resten finns på fb! :)











Laajjss luktar baajjss

Yo broes
Viktor drog nyss och träffa Edman. Men tur för mig att bajs kommer hit! E så himla sällskapsjuk av mig:(.
Vet inte vad vi ska göra men det får jag väl se , Om ett tag kommer Sofia hit också efter hon varit hos läkaren. Och ikväll sover jag hos min älskling mysss! Hare bäst ciao0o <3



Godmorning

Vart ingen skola idag! Så jag och Älskling har tvättstuga , Har tvättat 2 maskiner och nu hänger det på tork. Vet inte vad som händer idag men det märker man. Och imorgon är jag ledig fett skönt.
Och bion vi såg igår var jätte bra och väldigt rolig! :D


Snart åker vi!

Snart drar vi mot Sickla och ser den här! :)


-


THAILAND 2011 !

Är hur glad som helst för fick reda på igår att vi ska åka till Thailand i mars. Skit längesen ja va där och det ska bli så jävla nice. Åker med Familjen på mammas sida och Baby ska också med :D. Längtar så jävla mycket , För det är så sjukt fint där! :D . Och ikväll ska jag och älskling på bio med hans storebror och se I rymden finns inga känslor , den verkar skit bra :)  hare braaaaaa hej :D


Lördag bitch!

Igår va det ju fredag, Dagen då man e så körd efter veckan så vart bara att man tog det lungt. Jag och Älskling dega först hemma hos mig. Senare på kvällen gick vi över till Annelie och körde lite ölspel och snacka massa skit :). Sen drog Hon vidare och jag och viktor gick hem till mig. Jag tvättade bort sminket och la mig i sängen och somnade nångång innan kl 22 (?) hah... och älskling somna ungefär en halvtimme efter. Helt sjukt men skönt som fan, Så vaknade man vid kvart i tio imorse. Har inte gjort ett skit idag bara legat hemma i min säng under täcket och kollat på tv och skit på datan. Mötte Jackie på en cigg också och prata lite med henne. Bella&Johanna skulle komma men dom dissa för dom e lata. Pratar i tele med Sofia just nu och vi får se vad vi hittar på ikv ;).


.

Fick verkligen lust att blogga nu! Börjar snart igen när jag har fixat till den lite finare, Men eftersom att jag inte kan göra det själv så får jag fixa någon som gör det åt mig så fort som möjligt ;). Skolan och allt har ju börjat nu och jag går MF i Berika , och det e en skola som e perfekt för mig :). Vi e ungefär 8 elever i klassen och ungefär 2-3 klasser i hela byggnaden så de e fett chill och skit sköna tider. Trivs väldigt bra där. Hur har det gått för er?


Tunisien med min bigbeer♥


RSS 2.0