what a night

haha igår kväll åkte jag Viktor,Edman,Sofia&Madde till norrby och byggde upp ett tält det va helt kaos, eftersom att det började regna och skit. Men tillslut fick vi upp det och gick in i tältet och chilla lite drack öl och snacka. Det var sjukt nice och efter ett tag kom David också. 01.30 tog Edman&David Bussen hem och vi andra sov kvar. Det började åska och blixtra som fan och vi låg helt förstörda i tältet hahaha! Sjuk kväll men jävligt kul endå. Vi somnade vid 4 och vaknade vid 6 på morgonen av att det va fuktit som fan och att man inte kunde andas där inne så vi packade ihop alla saker och drog hem. Fyfan vad skönt det var att Komma hem! Sov då till klockan 2 , och nu känner jag mig helt slut.
 & Shit vad det regnar ute. Blir en chillkväll idag med min älskling hemma hos honom.
Och Har nyss snackat med mina Babes Sanni&Malin Som kommer hem till mig imorgon fet nice. Har saknat dom små stjärtarna. have nice day motherfuckers!


Alborosie<3


måndag

tjänna! rätt nice kväll igår, drog först till tim med bella,Sofia & Viktor ! Stannade där i ungefär en timma sen gick vi några stycken mot bussen. Jag bella och viktor skulle till mig men det blev inte så. Jag och viktor hängde med några till david istället. Va där ett par timmar sen hem. Rätt skön kväll endå . Idag ska ja fixas lite här hemma sen ska ja möta Sofia & Madde sen ikväll ska ja gosa med min bara min älskling!!!<3

I LOVE U BF!

Grattiiiis Madde,Jennifer & tim !

Tjoo Sitter i syrrans soffa med ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning sakta men säkert till ikväll. Ska nämlingen fira Tvillingarna och Tim. Så det ska bli skojjjjjjjjjjj ojojoj.
Drar dit tsm med BlowBella och Soffan sen. Have a nice night people.


Bild från i vintras :)


<3




Im a hiphopper yes i am

fett bakis asso abooooooooooooooo !
Va på krök igår hos Tim i Hanviken de va nice, Skönt folk och man ba YES.
Vart fett full och ba drog hem sen och ba decka dirren.
Har vart vaken sen Viktor drog till jobbet tidigt imorse. Vet inte riktigt vilken tid men första gången jag kolla på klockan så var den nånting med 8 .............. KUL VA ! AA!.
Fårr se vad som händer idag lixom . fett med sugen på nudlar men då finns det inte fuck! heipa <3


Sexy girls

Såg precis att Lisa hade lagt ut bilder på tjejer som hon tycker är snygga!
Och jag håller inte med henne.
Dom här kallar jag SNYGGA



Kat Von D Sjukt snygg!


Vanessa Ferlito ! annorlunda med speciellt utseende.


Shakira! Världens vackraste kvinna

du e den bästa i hela jävla världen!


pimppi


TJAA VAFAN HÄNDERÅ

Igår kväll vare krök i Hanviken men vart lite struligt innan ja skulle dra ,så jag drog aldrig dit tyvärr. Tråkigt för hörde att det hände rätt mkt där senare mot natten ;) haha.
Så va hemma istället käka piggelin och drack päronsoda med Viktor.
Runt 6 i morse drog han till jobbet , Så vaknade upp alone precis. Ska möta Soffan sen och hon ska köpa cigg till mig ses senare elr nån annan dag shulilulu


dags o tvätta kläder kuwl (Y)


söndag!

Bättre väder idag :) kul. gårkvällen va rätt okej , satt ialf inte hemma och dega även fast jag va trött och mådde illa. Jag drog rätt tidigt hem till Ludret och käka o satt o snacka sen kom Sofia och vi fixade oss lite för vi skulle på fest men sen blev det inte så , satt vi drog till norra sköndal hem till David där han , Viktor, Madi och Edman var. Vi va där i cirka en timma sen åkte vi alla förutom David till haninge igen. Jag ,Viktor,Sofia & Ludret drog hem till Snyggdanne för han hade krök, träffa lite folk där sen gick jag och Viktor hem och sov.
Idag ska jag nog inte göra ngt speciellt. har tvättstuga klockan 7 ikväll Men sen efter det drar jag hem till Älskling och myser. Ha det så braaaaaaaa hejhejdå (:

6 månader ♥

Är världens lyckligaste tjej , Det här halvåret har varit det bästa. jag älskar dig med hela mitt hjärta! ♥

TRÖTT TJEJ HEEJ!

Inte så tråkigt kväll igår. Alla man kände va på en fest i Ramsdalen som inte kunde släppa in alla dom kände men nästan förutom 2 stycken, plus mer än hälften som dom knappt visste vilka det var. Nu ser man verkligen tydligt vart man har folk.
Blir fett jävla besviken. Vissa har man känt ända sen 1an eller dagis och hållt ihop med i alla år men sen slutar det med att folk ska frysa ut dom ''mindrevärda''  och bara vända ryggen för att man känner att dom inte är på samma nivå. Trodde faktist mycket bättre om dessa personer eftersom man har haft tajt kontakt i flera års tid nu. tycker det är jävligt synd :) .

Men ialf! Jag , Viktor , Sofia & Ernesto va hemma hos mig och väntade på att Madde skulle komma , Som då aldrig kom.
Vi gick från mig till Ramsdalen och snackade med henne sen gick jag , Sofia&Viktor hem till jens som hade krök.
Efter det hem åt och sov :).
Helt Ok kväll faktist men va väldigt besviken på allt. Idag äre Lördag så får se vart jag tar mig ikväll. Have nice day goodbye <3

En äkta vän!  haha så snyggaah


HEJ


hello!

Som ni kanske har märkt så skriver jag bara lite då och då när jag har lust.
Igår var jag ialf på Grönan :) Åkte dit med mamma.brorsan,denice och hennes polare, Det var rätt kul men varmt som fan. Man känner också att man har tröttnat på dom där karusellerna :p Men rätt kul vare endå.
Pär mammas kille hämtade oss därifrån och körde hem oss. Då drog jag till Jens och satt där med han och Samuel, & Linus kom efter ett tag också. Sen kom Älskling då duschade jag sen käkade vi och efter det kom Madde,Sofia & Ernesto utanför mig och satt här ett tag tills dom skulle hem. Och då drog jag och Viktor hem till honom med.

Idag är det fredag och då får man väl se vad som händer! Hoppas på en kul kväll. bye



eyyyyyy

Sov hos älskling igår , väldigt mysigt! Nu e vi hemma hos mig och har precis käkat. ligger i soffan och kollar på Made på MTV. Ikväll vill ja kröka men vet inte om det kmr bli så men får se :) .
Och det e sjuuuukt varmt ute , varmare här än i Tunisien vafan, Men de e nice. have a nice day people! Cyah

Anonym om fina:vrf ska han avlivas :O ?
För att han e rätt gammal för att vara schäfer , och han orkar knappt gå eller lyfta på benet när han kissar tillexempelt..:/


DU E VÄRLDENS BÄSTA JAG ÄLSKAR DIG!


När den här bilden togs va vi inte tsm än , Shit vad fort tiden har gått!
Ångrar inte en ända stund med dig, Du är det bästa som har hänt mig. Det har snart gått ett halvår och det är det bästa månaderna i mitt liv. Tack för att just du e du Att jag träffa just dig för jag älskar dig sötnos du är allting för mig. Vi har våra stunder då vi bara vill skjuta varandra haha men vi löser det alltid direkt. Jag kan inte tänka mig en dag då jag inte har dig, Jag behöver dig verkligen. Du e som min bästavän som  jag samtidigt är kär i är så jävla glad att jag har dig älskling! Du & Jag föralltid         hoppas jag.


pimpi

korkad kväll mm aa ja! Sofia kom hit jag fixa mig lite fort vi drog ut träffa tvillingarna ena drog hem och den andra till sin pojkvän. Jag och Sofia träffa Patrick och en till snubbe , så drog vi till Norrbybadet och kollade på när putte bada haha. Efter det körde dom oss till söderby igen och vi drog till Jennifer och höll henne sällskap! Linnea va även där. Så vi satt bara och chilla , snacka en massa och tog det lungt. Sen vart jag hungrig så ja drog hem till grannen o
ch käka, snacka med Älskling i telefon i några timmar. Saknar han som fan.. Hatar att sova ensam. Men får väl njuta av min stora säng inatt.. hehe.

Imorgon åker jag med brudarna och Solar och Badar på ngt nice ställe. hare brajj jao.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

YO
idag har jag badat i norrby med bebe&Sofia :) det va skönt..just nu ligger jag i sängen och pratar med älskling!
ikv ska jag och Soffan ut och rööjjjjaaaaa hehe! Puzzy


.


sun every day

Hejhejhejhejhejjjjjjjj. Ska börja fixa mig nu för ska iväg med zyrran och pappa för att gå ut och äta sen ska vi på AIK match ! hoppas gnaget vinner för fan. Sen ska jag va med min Älskling. Igår gjorde vi inte så mkt vaknade hos mig rätt slitna drog till jonas satt sär ett par timmar sen hem till honom, Åt och sånt där och efter det fram och tillbaka till mig en snabbis! idag äre fredag så får se vad som händer CiaaaaO


I love U

GRATTIZ SOFFAN BROOOOOOOR!

Rör mig snart mot denna kissekatt och städar lite sen blir de ferree h hehe

*

Ligger i min säng och väntar på my baby
Igår gjorde vi inget speciellt , mot kvällen köpte vi massa godis o cola och
kolla på en skön film och 102 dalmatiner.
Nu har han vart hemma en snabbis och ska hit sen får se vad vi hittar på :)

Imorgon är det Sofias dag och då ska vi hem till henne och grilla!

As skön låt som spelades 24/7 i tunisien & lite bilder.



Sofia&Jag innan utgång


Jag på ett Cafe , servitören satte på mig en blomma som va lika stor som mitt ansikte


Vi på ett as skönt ställe , Det var michael Jacksson tema så vi fick hattar haha


Jag i medelhavet lixooooom


Åter träffen med örnen som sket på sig när vi klappa den på fyllan haha!


Kamel


Me and Sofias Madre


Fett gott det va


<3


nyduschad & frääääsch

Tja, Kom nyss ut ur duschen har vart hemma i ungefär en halvtimme. Sov hos Älskling inatt mysigt som fan (: .
Igår efter jag hade fixat mig så åkte jag till Sågen mötte Viktor vi gick runt ett varv sen upp till hans kompis va där knappt en minut sen drog vi hem till Jonas. Satt där hela kvällen kolla tv, käka mat och så :) Efter det drog vi hem till Viktor och kollade på en skit rolig film men minns ej vad den heter , Efter de somna Viktor o ja kolla på en till film sen somna .
Idag ska jag vara med Madde&Sofia heeeladagen och sen ikväll kommer Älskling hit ;D . cyah


fina


12 år och orkar inte mer , har haft nästan hela livet och ska snart avlivas :(


home sweet home

Kom hem igår kväll , skönt som fan!. Har haft jävligt kul i Tunisien bilder kommer när Sofia har laddat upp dom.
När ja kom hem va hela familjen hemma även älskling :D . Vart jätteglad har inte träffat honom på sjuuukt jävla länge :').
Trodde inte att det var så här bra väder i sverige heller , hur varmt som helst (Y)
Ska börja fixa mig segt sen möta Älskling :) puss


RSS 2.0