good morning

HELLO :D Jaag har precis vaknat! Ska snart gå ut på en morgoncigg och hoppa in i duschen. Lite senare blir det nog gym! Känner att jag måste ta tag i det igen.. Har inte gymmat ordentligt på väldigt länge nu, Så det behövs. Tänk att imorgon är det redan freeeeedag :D hihi! Är jätte taggad inför den här helgen, vet inte varför men det känns som något bra kommer att hända!! Imorgon fredag så ska jag festa med min brudar! Och på lördag skulle Viktor göra någon grej med mig, vet inte vad men det blir en överraskning. Sen söndag bara chilla. Och måndag AIK-DIF WOHOOOOOW :D nice det ska bliii! ''Vi e överallt men det är inte ni, För ni är djurgårds jävlar! Allmänna idrottsklubben AIK <3 '' PUSSSSSSSS PUSS SEEEEEEEE YAH!





14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


skön dag!

Helloo you! dagen idag har varit fett jävla nice, Men den gick fett fort! Drog från Viktor direkt hem till Sofia. Hon & Jag gick ut på en lång promenad och då menar jag LÅNG... Vi gick i ungefär 2 och en halv timma om inte mer. Runt från Vendelsö till Söderby och sen hem mot henne. Var ju sjukt fint väder så det var skönt som fan!!. När vi kom hem till henne så kollade vi på en gammal serie Olivia Twist, Den är faktist jävligt bra..Så vi såg klart alla avsnitt och käkade jättegod middag med Sofias familj. Senare på kvällen åkte jag,Sofias mamma & Sofia till Ica maxi och köpte dipp med grönsaker m.m Efter det har vi kollat BigBrother o annat på tv. Nu har Sofia somnat för hon ska till skolan imorgon stackarn :) Och jag ligger i sängen inne på datorn och kollar på Cartoon Network bästa kanalen ever . Och imorgonbitti tidigt ska jag ringa syon ang skola/praktik elr vart fan jag nu hamnar! Nu ska jag surfa vidare yeeah hehe  cyah bitcheees

En flummig eftermiddag i Tunisien hahaha riktigt söt!






12e bilden: En bild på din vardag. (sofia dårå)


Tunisien sommaren 2010


hos nörden viktor

Tjatja, Mötte upp Viktor igår kväll runt 7 så åkte vi hem till honom :) Träffa Adde på bussen också .. haha intressant va?. Vi var hos Viktor en stund sen gick vi och hans syster till Centrum och köpte Cola & Cheezbolls! Så jävla gott. Sen på kvällen kollade vi på Solsidan , Love and other drugs Och I rymden finns inga kännslor. Efter det somnade jag. Just nu duschar viktor och jag funtar på att dra till gymmet när det endå är så nära.. Eller möta upp Sofia! Får se men skulle vilja sola faktist så drar nog till gymmet heheheheh. Hörs sen någongång hejdå :)

food

YO MOTHERFUCKERSSS! SOFFAAN RAPPAREN SOFIA LAGAR MAT TILL MOI! Kocken lixåååm. Vi har precis varit i brandbergen och köpt hårfärg till mig, Sen mötte vi upp Jennifer och Solade :), Efter det tog vi en promenad hem till Sofia igen. Ikväll ska vi softa som vanligt och färga mitt hår och mys grejer. Sen senare möter jag upp min syster för att jag ska få min mobil laddare och säga hejdå till Rocky min fina hund :( !! Kanske tar en cigg med Viktor senare också :) . Nu ska ja göra Rappish sällskap och sen äta :D :D :D see u bye bye byeeeee
älskar bilden hahaha! Min födelsedag förra året.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


hej

Hejsan! Har inte skrivit på ett par dagar men det har hänt en massa skit som jag inte orkar ta upp här, alla måste inte veta allt :) . Har ialf vart i Nacka forum och hittat en skit snygg linne i leopard! Älskar leopard, Så sjukt snyggt,sexigt passar alltid bra! Var där med Sofia, Men efter vi varit där så träffade jag Viktor och vi drog och käka. Sen upp till Jonas och tog en kopp te. Efter vi vart där i någon timma så åkte vi hem till honom kollade på tv, snacka om massa osv. Igår så åkte jag med Sofia & hennes Mamma till Länna och handla massa mat, Sen chillade vi bara hemma hela kvällen med massa gott haha alltid :). Snart kommer Sofia hem från skolan och då vet jag inte vad vi hittar på.. Ikväll ska jag ialf färga håret för min sista pengar ajajajajjj!!! och göra ansiktmask och sånna där mys grejer. Imorgon avlivas min fina hund också, och det kommer va sjukt jobbigt! Puss :*

grattis bästavän !

Ha en underbar dag babe! Du är min bästavän och det kommer du fortsätta vara föralltid! LOVE YOU

Tack tjejer!

lisa om about me, myself and i:
"Vissa tycker att jag är Snäll, Rolig, Snygg & galen" & det är PRECIS vad du är, alla andra som snackar nått annat är bara äckliga haninge ungar som inte har något bättre för sig. du är FETT BRA iza och låt ingen få dig att tro något annat!
IP: 83.251.229.214
28 Mars, 11:56
denice om about me, myself and i:
älskar dig
IP: 90.233.213.14
27 Mars, 19:17
Anonym om about me, myself and i:
du e så fucking snygg o ska verkligen inte ta åt dig av vad haninge hororna snackar, dem vet ändå aldrig sanningen.
IP: 217.210.152.49
Var inte på humör när jag skrev det förra inlägget! Och dagen slutade bara värre. Men blev väldigt glad nu när jag loggat in och fått väldigt bra komentarer hihi :D Ni är snygga tjejer Tack så mycket!
<3




about me, myself and i

Jag är tvillingens horoskop,
Vilket betyder att jag är en rolig person, En person man inte har tråkigt med,
En person som måste vila ovanligt mer än andra människor.
En person som tycker om förändring i livet.
En person som är lat och slarvig av sig.
En person som tycker om att skaffa nya vänner.
En person som tycker om att flirta.
En person som är rädd för att prata om sina kännslor.
En person som lätt blir rastlös, hellre springa runt på massa
ställen än fastna vid ett.
En person som nästan alltid är lycklig men humöret kan
sjunka från 100 till 0 på bara ett ögonblick.

Vänner är något jag verkligen behöver, Och det är så synd att så få av dom verkligen är äkta! Jag kommer från en ''ort'' där det sprids en jävla massa rykten både falska och sanna. Vet inte riktigt vad alla tycker om mig, Men man har ju hört hit och dit vad folk tycker om en osv. Vissa tycker att jag är Snäll, Rolig, Snygg & galen. Andra tycker att jag ser ut som en tjackpundare , lodig , manlig , skitzofren, slampig och ful finns det säkert någon som tycker!. Jag har haft stora problem med att kunna må bra eftersom att min hud alltid har varit åt helvette och den har fått mig att inte vilja träffa folk och bara gömma mig. Har haft stort problem med att gilla min kropp för att jag tyckt att min rumpa,lår och allt det där inte passar in. Pengar till att köpa skönhetsprodukter , nytt smink, nya fräsha kläder och skor har jag inte heller kunnat göra, Det har varit sjukt jävla jobbigt, Men har inte kunnat göra något åt att min familj inte har bra med pengar. Och det är en Jävla tur att jag inte bryr mig om det! Visst så händer det att man tar åt sig och känner sig riktigt ful när man hör dåliga saker om sig själv. Men innerst inne så bryr jag mig inte ett skit, För dom som snackar är inte ett dugg perfekta, Dom sitter ju för fan bara och trycker ner och kastar skit på andra. Jag ska göra stor förändring i mitt liv! Jag ska hitta mig själv, Göra allt för att må som bäst och pissa på dom falska som inte ser vem man igentligen är! Jag trivs med mig själv så är det bara. Bilden nedanför har jag blivit taggad på facebook! Det är den personen som de flesta skulle beskriva mig haha oh my g.. Självförtroendet höjjs till hundra tro mig !


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll




Baajjss är nog den snällaste, vänligaste vännen jag har! LOVE


9e bilden: Någon i din släkt.



Jasmine & Melani
Kusiner <3


castle walls

Hello you! Vart stor förändring på min hårfärg, Men det är fortfarande inte bra :) ! Har typ vit/gul hårbotten och resten helt lys orange haha riktigt snyggt! Att det ska va så jävla svårt att bli blond. Har tyvärr ingen kamera på mobilen heller.. Har en skit telefon just nu och det suger! Kommer nog få ha den ett halv år till men men bättren ingenting. Så kommer inte kunna lägga in nya fotton. AJUSTE min huud är jätte vacker :D Börjar bli så jävla bra nu! Har gått utan smink i typ en månad nu, endast sminkat ögonen. Puder har jag använt bara på fest, Och det har knappt hänt. ÄNTLIGEN :D Visibly Clear Bästa märket loveloveloveeeeeee!! Idag får jag se vad jag gör.. Sugen på att dra och Sola, Vill också till Nacka Forum och handla på min favorit butik New Yorker! Får se vart jag tar vägen heheh Have a nice day people puss!



love you guys!


8e bilden: En person som du saknar.



malin

Hey baby! Kom hem för någon timma sen. Fixade mig och drog hem till Malin efter senaste inlägg, Hon har flyttat till en egen lägenhet i Slussen så det var as nice! Först gick vi till Ica och köpte kakor och skit, Sen kom Malins kille och var där med oss! Vi kollade typ bara på tv o sådär. Vid 7 åkte jag hem! Har käkat och mamma har lagt in färg i mitt hår! Får hoppas på att jag blir blondt snart , Men det börjar se bra ut :D Snart kommer Viktor hit också och då ser vi nog på Beck och somnar :) Godnatt people



Jag , Lollo&Malin för några veckor sen :)


kill me


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH trååååkigt!!! Har skit jävla super bög tråkigt!!!!!!!!!! Försöker få tag i maaaaaaalin som inte svarar. Vill träffa någon, Har ingen lust med Haninge! verkligen inte. Och hundjäveln har pissat i min säng, SÅ JÄVLA MYSIGT VERKLIGEN! NU svarar stjärten så får se om hon vill träffA MIG!



sol idaG IGEN :d

Wohoo!! Är på bra humör och Solen skiner idag igen :D FAN VAD BRAA!!! Snart smällter snön bort och Våren kommeeeer :D. Vaknade ialf för en timma sen typ :) Känner mig rätt risig, Håller typ på att bli sjuuk.. Inte kul:(. Ska käka lite frulle snart och sen ta hand om hundarna hela dagen :)



haha jätte gammal bild på mig & mina favoriter!
miss u


sun is shining

Idag har jag & Annelie en soft dag igen! Beställde en Avokadosallad till frukost sen satte vi oss i solen med en iskall och musik. Sen har vi snackat massa om matchen som är snart Och bara chillat galet! Nice som fan.
Om ett tag ska jag till Ica Maxi och köpa hårfärg. Ikväll har jag tvättstuga också! jippi (Y) bye



sommar år 2008


soft dag

aa men tja.. Min dag började perfekt! Jag,Viktor,Jens & Annelie gick en promenad till Ica Maxi och käka frukost på donken. As skönt och soligt väder, Så jag och Annelie drog hem till henne satte på musik och satt oss på hennes baksida ,snacka och drack en iskall öl! Skit soft värsta vårvädret.  Och nu är det bara 13 dagar kvar till DIF-AIK PREMIÄR MATCHEN :D WOHO!!!!! Ska åka dit med några stycken längtar som fan asså. Just nu sitter ialf jag och Annelie uppe i hennes rum och lyssnar på musik och skit.Hon ska snart dra iväg och jag ska nog hem :) see you later aligator ciao!



Premiär matchen förra året !


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.



2 cool 4 you!

Chacha bitcheeees! Har gjort en avfärgning tidigare idag och det vart skit snyggt, Vart verkligen as nöjjd :O Typ vit/gul hårbotten och resten orange. Nu sitter jag med den ask blonda färgen i för att det ska bli bättre sen :)! Imorgon så kanske jag drar till forum med Jennifer! Om inte så drar jag dit på onsdag med Bella. Just nu sitter jag och väntar på att Viktor ska komma hit, Vi ska nog se på film som vanligt och sen sova :) Skriver mer imorgon



ge mig sommar


blondie time!

Chacha bloggeeen Har nyss varit på Ica Maxi och köpt hårfärger för idag ska jag börja färga håret blondt, ÄNTLIGEN!!! :D har längtat efter det här haha. Mamma ska klippa mig också för det behövs :). Sen senare ska jag träffa Sofia också ;) , Vet inte om Jennifer också e med men det märker jag hehe. Får se vad vi hittar på, Men det är ett MÅSTE att vi ses för det var FÖR längesen.

Igår:
Kom hem, Hoppade direkt in i bastun och tvätta mig som fan haha. Efter det drog jag hem till Jens en snabbis och vi gick och mötte Jackie på en canserpinne! Då kom även Viktor och han och jag knallade hem till mig och fixade chips,Dipp, Film och mys till beck & Föräldrarfällan. Sen sov vi :)



<3


helt körd

Tjosan i trosan era rövhattar, Kom precis hem från backen! Det gick faktist skit bra idag, hoppade på gupp o grejer det var sjukt kul!! värsta pirret i magen haha. Efter andra hoppet kom jag upp i världens jävla fart och kunde inte stanna hahah så åker först på Denice (min lillesyrra) skidor och sen direkt efter in i Jasmines (kusin) skidor så hon vurpa och jag drog iväg med världens fart hahah stackarn. Efter det var mina ben helt döda, Och orkar inte åka ner från dom röda backarna för att jag plogar hela vägen ner, så när vi kom till den röda fick pappa åka ner med mina skidor och jag promenerade ner med stavarna haha och ramla så smart som jag är -.- . Nu så har vi beställt pizza hemkörning så ska snart käka en fet kebabpizza med extra vitlöksås FYFAN VAD GOTT! Vattnas i munnen på maaj nu :D :D :D . Imorgon är det hemgång, Vi åker runt tio tiden så kommer va hmma runt 6 ungefär :) Då ska jag träffa Sofia och Viktor kuul!  Ha det bra hej då :)




uggla

Hejsan svejsan varför är jag en natt människa? SJUKT jobbigt när man verkligen vill sova. Sov ialf ut imorse så alla drog till backen innan mig. Hahaha var skit kul att åka, Faktist inte så svårt som jag minns! Det första jag gör när jag ska åka ner för backen är att jag inte kan svänga så jag åker skitfort åt helt andra håller och skriker *AAAAAAAAAH* och kan inte svänga hahah! När jag tillslut lyckats stanna så står hela backen och asgarvar åt mig hahah så typiskt!! Ramlade flera gånger i början och mina skidor fastna i varandra och ja vette fan hur jag lyckas haha, Men sen gick det bra :) ! Åkte en fett lång backe också, Så var helt slut när jag äntligen kommit ner så decka typ direkt på marken och låg där ett tag haha. Alla var så jävla slitna/bakis från dagen innan så efter mitt första åk så ville alla käka och sen dra hem. Så det gjorde vi. Vi tog det bara lungt, Kollade film, käka och sånt dära!Imorgon då jävlar!! Det ska bli fett fint väder och vi ska åka heladagen! Om vi pallar så kör vi på kvällsåk också Coolt :D Nu ska jag surfa vidare och sen slaggiiish godnattish!



Slumpad bild på Sofia i Tunisien hahah älskar den!


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



5e bilden: En gammal bild på dig själv.



chilliiin

Tjenis Penis! Tog 8 timmar för oss att komma hit idag, Sjukt jobbigt att åka men men.. Vi har en jävligt nice lägenhet med 4 sovrum, bastu och hela skiiiiiten! As nice. Så fort vi kom fram så hyrde vi skidor och allt tills imorgon :) . Sen har vi bara chillat,bastat lagat tacos och sådär :) Nu är det lite folk här i vår lägenhet och krökar lite, Men dom kanske drar ut på krogen sen, Och då blir jag kvar här med mina kusiner :). Mina kussar har med sig 2 kameror också så det kommer massa bilder sen senare. Ha det bäst ciao!




4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv




Varför jag valde just den här bilden är för att tiden förändrades så jävla fort! Man hann inte ens med. Visst hade jag jäävligt kul och har massa bra minnen, Men allt gick ut på att festa varje helg, Man levde för helgen helt enkelt. Så fort det var söndag så längtade man så jävla mycket till fredagen så att man kunde börja om på det roliga. Träffa massa random folk, söp tills man decka! Bråka mot andra för att visa att man var bättre och ville få respekt! Vet inte riktigt hur jag tänkte men men allt som händer har en mening ;)


3e bilden: En bild på någon i din familj.




Min syster Denice! (Deniiicee.blogg.se)


ÅRE IMORGON :D

Wohoow! Imorgon drar jag till Åre med kusiner,farbror,syster & Papiiii. Ska bli jävligt nice :D ! Stannar där tills på söndag. Synd att jag har en skruttig mobil för annars hade jag kunnat ta massor med fotton, Men får hoppas mina kusiner har :). Jag & Min syster blir ialf hämtade klockan 7 imorgonbitti sen åker viiiii iiiih hihi :D. Nyss var jag hemma hos grannen och käkade middag! Blev biffar,potitsmos och sås , Fett jävla gott som vanligt.. Och nu är jag hemma hos Annelie igen! Hon sitter ocg käkar och jag nördar vid datorn så länge. Efter hon har ätit ska vi få med Jackie ut på en promenad sen ha en myskväll med chips & Cola :D. Hörs mer imorgon eller senare puss


en glad Iza på nyårsafton!


annelie

Hejhejhej på dig! Min dag idag började skit dåligt och har fortfarande gått dåligt, Så jag hoppas något bra händer!!!!!!! Först väcks jag på ett jävligt irreterande sätt och är sur hela morgonen. Sen ska jag gå till Ica maxi och ta ut pengar så funkar inte min kod?! Så går hem så ringde ringer vi dom och dom säger att det hade blivit strul med min kod så jag måste gå dit med leg, Så skulle dom fixa.. SÅ funkar inte det heller!! Vart så jäääääävla fitt förbannad. Så nu sitter jag hemma hos Annelie med henne. Så jag och Annelie ska väl hitta på något riktigt SKOOOOOOJ heheheheh. tjaarrråååååååååh lozers



Annelie och Jag dårå för någon helg sen hahaha!


.



hahahah

Två iranier står på Sergelstorg & tigger pengar, efter dagen träffas de.
Den ene skryter med att han fått ihop 483 spänn, med hjälp av en handskriven lapp
"HJÄLP MIG ATT FÖRSÖRJA MINA 5 SJUKA BARN" då visar den andre att han fått ihop 43,358:-
Stum av förvåning stammar den förste killen: HUR HAR DU LYCKATS?? Vad står det på din skylt?
Den...... andre svarar: HJÄLP MIG HEM TILL IRAN.


alors on danse





Kom nyss hem! Körde ett snabbt pass eftersom att Mamma & Johanna bara skulle träna en timma och jag skulle hinna Sola så. Nu kan jag verkligen säga att jag är brun :D Fett jävla nice asså. Nu dunkar jag hög musik och ska laga mat till mig & mamma! Sen hoppar jag in i duschen och drar hem till Annelie. Senare idag ska jag hinna städa mitt rum också ;) Skriver mera sen senare ha det bääääzt


gym gym gym


Shoooo! Vaknade för cirka tio/kvart sen av att Rico nya hunden hoppar upp i sängen och rullar runt haha sötis. Dricker nu en drink och ska strax dra till Gymmet med madre! Hörs sen Ciao (;


ge mig sommar för i helvette











hemma


Tjozään i trozään, Har nyss kollat på Big Brother med min syster och käkat massor. Innan så åkte jag och solade med Jennifer & Sofia ! Idag har jag bara chillat, Duschade och drog direkt efter till Annelie imorse.. Jens var även där och vi kollade på filmer och skit. Sen efter det drog jag och Jens till honom och spelade lite. Nu ska jag kolla lite på datorn och sen tvätta av mig och sova :) Imorgon är det gym som gäller hehe. puss



haha jätte gammal bild typ 2007


2a bilden: En bild på dig själv


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

trött

Igår drog jag om sagt hem till Jennifer på middag! Jennifer,Madde,Sofia & Bea var där. Vi käkade jätte god mat som alltid när man käkar där och hade det trevligt :) ! Efter maten började vi fixa oss för utgång. Sofia banga ur och drog hem, Så vi andra drog till Valla hem till Kim. Vart faktist kulnär vi hade vart där ett tag :) , Vi körde ett roligt ölspel från internet,snacka, sköng och allt möjligt haha! Senare mot kvällen körde Jennifers polare ialf mig till Stanze där några killar var minns inte vad dom hette eller hur länge jag stannade där men gick ialf hem sen rätt sent. När jag kom hem så käkade jag och sen gick jag ut och mötte Viktor & Edman, Vi knallade runt i området och sen slutade det med att vi låg alla 3 i min säng och kollade på film! Vi somnade klockan 7 imorse, Så jag sov heladagen och har varit bakis & trött som fan idag. Nyss kom ialf jag och Viktor hem ifrån Jens, Vi kollade bara film (Half Baked) och drog hem igen sen. Nu ska vi se på Beck och somna :D Godnatt!




saturday

Shullilulu , Har nyss duschat! Ska strax fixa mig sen drar jag & Sofia till Brandbergen och hämtar mitt bakomatkort :D äntligen så får jag min löön! Woho caaaaaashfloow. Ikväll tror jag vi ska festa :) Men först Middag hos Twinsen nice nice som fään. Ska köpa hårfärg också.. Undra vilken färg? mhm.. men det får ni se den när allt är klart hihi :D Ha det bäst see jaao hejdå :))))))



Ska klippa mitt långa hår också! Men inte för mycket. Är så taggad till mitt nya jag :D


step brothers

Hej igeeeen :D Sitter fortfarade hos Jens. Min familj käkade här idag och det blev Kött,stekt potatis, beasås och tzasiki! Var fett jävla gott asså, Åt mer än vad jag orka och de va nice. Efter maten kom Malin,Sanni&Denice utanför mig för att dom skulle lämna pengar, Så efter det följde vi dom till bussen. Nu ligger vi och kollar på Step Brothers som går på 6an, haha den är så bra! Nu väntar vi på att Viktor ska komma hit med massa Giudis o soetsaker :D så vi ska ha myys kväll här! Ha en jätte trevlig kväll era MISSFOSTER!


tors dag

Hejsaaaaan! Har inte skrivit på ett par dar men har inte tänkt på det hihi :) . Malin kom hem till mig igår ialf så hjälpte vi Jens att städa hans båda rum, Och det vart fett nice! På kvällen kom viktor och Sofia hit en stund så kollade vi alla på film. Sen när Sofia&Viktor hade dragit så drog jag&Malin hem till kolla film och somnade. Idag vaknade vi och fixade oss. Gick sen hem till Sofia , Sen vidare mot bussen till gullmars. Sofia skulle till UM så följde emd henne och Malin åkte hem. Efter UM så drog vi till Medborgarplatsen och käka donken hihi. Nu har vi precis kommit hem! Vi sitter hemma hos Jens och chillar. Hörs mera sen puss!


det går bra nu

Är så jävla nöjjd! Älskar mig själv! Jag mår så jävla bra nu! GO ME! WOWWOWWOW!



oldies are goldies


fingret upp till dig slyna spottar i din fejja!



jag menar det jag säger och jag menar det jag sa! Du är en liten hora och det kommer du alltid att va

Brinner utav ilska just nu. I lördags hände en jävla massa skit! Kvällen spårade ur och allt vart helt fucked up. Det vart problem mellan mig och mitt ex . Så en tjej som tydligen var min ''vän'' tröstade mig drog med mig hem till henne och vi pratade igenom allting. Allt känndes skönt. Senare på natten drog jag hemåt. Dagen efter säger den här tjejen till mig att alla mina vänner tycker att hon ska anmäla mitt ex. Fast dom inte ens hade sagt ngt :S ? . Så jag ber henne att inte göra det! FÖR det här är MITT problem inte hennes! Hon fortsätter käfta imot och säger att hon ska göra det ialf. Så jag blir arg.. Skickar ett mess och säger att om hon anmäler så anmäler jag hennes mamma för vissa saker. Då skriver skallepär att hon inte tänker anmäla längre och vrf hon ens ska bry sig om mig? Och att jag inte har något liv som bara ligger hemma och får acne och är besatt av min pojkvän. Och hon hoppas på att Mitt ex misshandlar sönder mig en dag! hahah ja du bruden! Nästa gång du ska spela medvetslös så att folk ska tycka synd om dej, Så kan du ju säga till att lyckas nästa gång. För det där var så jävla Fail så att det inte är sant. Folk såg hur du gjorde till dej endast för att få uppmärksamhet. Har faktist aldrig hört någon person säga något bra om dig! bara att du är en Pinsam attention HOE som visar sina nipples för att alla ska se med mening, Spelar as packad och skämmer ut sig totalt. HAHAHA minns hur mycket jag garva när jag hörde att en person hade mosat sönder en alvedon och sagt att det var tjack, Så drog du skiten och sprang runt och lekte as speedad HAHAHHAHAHA! Så typiskt dej. Var bara tvungen att skriva AV mig! Jag och den här patetiska bruden har faktist ingen kontakt längre.. Men det gör mig inte så speciellt mycket faktist, eftersom att hon snackat skit om mig till andra människor.. När det var JAG som gav henne självförtroendet för cirka 2 år sen.  Ja du lilla gumman.. vad hade du gjort utan mig :)! Du hade väl fortfarande vart den där lilla söndersolade flintskalliga fjortisen som låg hemma och skärde sig och kom till skolan med målade blåtyror för att folk skulle tycka synd om dej! Get a fucking life och kom inte till mig och kasta massa skit när jag inte har gjort dej ett PISS! FUCK YOU HOE!


pursuit of happiness







LÄR DIG LIVETS STORA GÅTA! ÄLSKA,GLÖMMA OCH FÖRLÅTA

Heeeeeejsään bloggen! Har inte skrivit på ett tag, Men har inte pallat. Igår så kom Sofia&Jennifer till mig, Dom köpte cola så kollade vi på Föräldrarfällan hemma hos mig. Filmen är så grymt bra men gammal hihi :D . När dom hade dragit så tog jag en dusch och mötte Viktor ett tag. Han hängde med upp till Jens en snabbis sen följde jag & jens han till bussen hem. Efter det gick jag & Jens hem till honom igen, kollade film satt och snacka och somna i hans jätte sköna soffa haha :). Nu har jag vaknat och ska vänta på att Jens kommer frå skolan.. Sen får jag se vad dagen har att bjuda på.. Ha en bra dag hejdå :*
Jag i lördags!




why baby why..

Sådärja.. Nu har man äntligen kunnat lugna ner sig och börjar bli riktigt trött och alldeles för känslig just nu.. Och nu har man fått feta huvudvärken också. Allting känns lite upp och ner just nu.. vet inte vad jag ska göra eller ta vägen, Men jag vet vad jag vill och jag skiter i vad folk tycker eller säger om det, för det är mitt egna liv och om folk stör sig på det så är det inte mitt problem! Nu har jag krypit ner undertäcket och ska sova länge!









trött och sliten som fan..

Hejsan, Dagen idag har varit skit jobbig. Det hände en jävla massa skit igår som jag inte pallar skriva här. Har bara gått omkring och varit ledsen heladagen och försökt bli på bättre humör! Allt är som det är just nu, Så det får bli en nystart :) . Är sjukt jävla trött också, Sov knappt nånting inatt och vaknade vid halv 9 imorse. Så ska kolla klart på Big Brother nu, Sen blire Grown ups och sova :) Godnattiiii :*



haha sjukt ugly men whatever...


-

Man tar inte vara på det man har för än man har förlorat det. Jag tänker inte ta någon mer skit nu. Nu är det över, och jag stog faktist ut väldigt länge. Gav även ut miljarder chanser men du sumpa dom allihop. Jag orkar inte mer, Så det är såhär det får bli! Jag hoppas du bättrar dig och lyckas i framtiden för innerst inne är du en bra människa jag vet det och har sätt det själv med egna ögon. Hejdå



i'm ready! ciao ;*


Smink & hår fixar jag senare!


eeeeeey

Sho bloggeeeen! Vart en helt ok kväll igår.. Tog det rätt lungt, drack lite grann och jaa inge mer med det. IDAG är det tjejmiddag hos LUUUUUDRET :D woho! Fan vad roooligt! Träffa alla brudsen igen och ha galet kul. Ska dra dit nångång mellan 5 - 6 :). Nu så ska jag kolla på efterlängtade Burlesque yeey!! puzzz

Jag & Ludret sommar år 2009! haha Saknar våra bästa tider sjuukt mycket!




kvällens







FRIDAY BIIATCH!

Tjooo era kukar! Idag är det fredagggg FAN VAD NIIIIIIIIIIIICE. Min älskling ska laga middag åt mig eller så äter vi ute någonstans :) myssigt hah. Sen ikväll kanske det blir partajj, Skulle va kul! Känns nästan som om jag har ångest som inte var med på kryssningen som alla åkte på! Känns verkligen som att jag missade något haha :). Innan jag träffar Älskling idag så ska jag och syrran storstäda hela huset, Och ikväll kommer lilla Rico hem till oss :) Mamma hämtar honom i arlanda vid 8, Och då ska han bo hos oss i 2 veckor och se om han trivs osv.. Om det blir så att den och vi gör det så behåller vi honom :) Se ya soon readersss pussssy

 

Rico 1 år :D sweet!


bilder som aldrig kom upp! mys hos sofia för 2 dar sen



Sofia i sitt mysiga rum :)



Adde & Viktor



tierd

YOOOO oooh har fett tråkigt ju!!! Seg som fan efter stan idag. Somnade 4 och vaknade kvart i tio (Y) Skönt mh. Är jätte nöjd med ''Skidjackan'' jag köpte, Den är så rosa :D haha! Har blivit riktigt kåt på rosa helt från ingen stans? Snacka om att jag kommer att SYNAS i backen haha. Har fortfarande inte riktigt bestämt mig för om det blir Skidor eller Snowboard.. Skidor är mycket svårare tycker jag , Men är inte så jävla bra på brädan heller igentligen .. Men det funkar väl. Ligger ialf i min säng with my little brother som spelar på min telefon just nu, Sötnosen dåå :). Nu kommer Viktor & Samuel hit också! Dom ahr varit och åkt Gokart.. Trevlans. hejdå


the city

tjenaaaa, Kom precis hem från Stan. Har varit där med min Farmor,Syster & Kusinerna :) . Vi shoppade kläder till Åre och ett par jeans. Det är värsta rean på Week day , Jeans från 60 kr uppåt.. helt sjukt. Vi käkade också jätte god vitlöksstekt fläskfilê med bea och pommes. Vid 4 åkte vi hem :) . Nu är jag hemma med mina syskon och Annelie, Och snart får vi besök av några som ska lämna bort en hund till oss som vi sen ska ta hand om :) sweet. Skriver nog mera senare! Ha det bra hej.

Pao om naugthy girl: tack snyggo:) dom kmr från NewYorker o kostar bara 99 spänn på rean:D kram
Fan vad nice! Tack så mycket :* :D




naugthy girl




Fick just den här fina tröjan utav Johanna (grannen) som kommit hem från Thailand.  Tack den var skitsnygg me like!!


-


JAG ÄR SÅ JÄVLA BESVIKEN PÅ DIG! ATT DU INTE ENS HAR HÖRT AV DIG GÖR BARA SAKEN VÄRRE! ÄR DET SVÅRT ATT RINGA UPP OCH FÖRKLARA DIG OCH ÅTMINSTONE BE OM URSÄKT????! FÖRLÅT MEN JAG FATTAR FAN INTE HUR DU TÄNKER, NU ÄR DU PÅ SAMMA SITTS IGEN OCH VAD GÖR DU? JO DU FÖRSVARAR BÅDE DIG SJÄLV OCH IDIOTEN SOM FÖRSTÖRDE FÖR BÅDE DIG, DIN FAMILJ, DIN BÄSTAVÄN OCH HENNES LIV. MÄNNISKAN ÄR INTE FRISK. MAN SKYLLER INTE PÅ ATT MAN MÅR DÅLIGT.. OM DET NU ÄR SÅ ATT DEN PERSONEN MÅDDE DÅLIGT OCH VILL BÄTTRA SIG OCH ATT DEN VERKLIGEN ÄLSKAR DIG, SÅ HADE DEN PERSONEN FAN INTE LÅTIT DIG KOMMA TILLBAKS NÄR DU KANSKE KOMMER BLI SÅRAD IGEN. VARFÖR INTE BARA GÅ VIDARE NÄR DU HADE CHANSEN!!! Och eftersom att du inte hört av dig ens när du har gjort fel mot mig? Så antar jag att du SKITER IT! Trodde vi var bättre vänner än så! Lycka till med livet tillsammans med ett skitzofren som bara förstör för dig! FUCK OFF!


lilllördag


Tjuu bloggään Vaknade nångång rätt sent. Sofia ringde och ville att jag och Viktor skulle komma hem till henne och käka brunch! Så vi knallade ditåt. Hon hade gjort jätte god pasta med ost,bacon & Oliver och gurka. SKIT GOTT VARE!! Sen drog Viktor som vanligt och jag var kvar med Soffan ett tag. Nu är jag hemma, har sköljt av ansiktet och smörjt in mig och sånt dära. Ska noppa mina skit buskiga ögonbryn också haha omg. Ikväll blire förmodligen Zumba med Mamma :) tjaaaaarrå


hey sugar how are u doing



I am beautiful no matter what they say ..

Hej hopp gummi snopp! Har nyss kommit hem och sitter och lyssnar på Christina Aguilera hon är bara för bra alltså. Har varit på Ica Maxi med Annelie och handlat lite skit.. Sen käkade vi på donken. Och där var även Bella&Jesper och tjocka sig.. Aaw dom e så söta :').  Har inte hunnit dra till gymmet idag heller för att jag har tvättat sjuuuukt mycket kläder. Känns så jävla skönt att ha det gjort nu. Fick ialf LITE hjälp av Viktor tills han skulle dissa mig IGEN. Men den lilla grisen e på väg hit nu :) BÄST FÖR HONOM. Ska nog fixa mitt rum lite fint och tända ljus och skit! mysmyss PEACE!!!! (btw pratar med soffan i tele hon ville att jag skulle tillägga det)



You make me smile, but just for a while.
Next time you make me cry, but just for a while.
Your eyes make me wanna die, but baby, I will never die for you.

pissmorgon

HEEJ! Vaknade och vart direkt AS IRRETERAD.. Massa saker som jag måste fixa idag och jag vart väldigt stressig men endå sitter jag här nu och chillar vid datorn med Tenacious D och Icy tower haha lol. Väntar på baby för han ska fan ta och hjälpa mig med tvätten som JAG fixar varje gång!!!! och så ska han hjälpa mig och städa (a) sött:$.
Min pappa ringde idag också och berätta att vi ska till Åre om 2 veckor :) och vara där från tors-fre nice jue! Kan knappt åka snowboard eller skidor , men Snowboard e ju helt klart enklast tycker jag, Så får se sen hur det går haha. Ska åka dit med min syster,Pappa,farbror & Mina kusiner <3 . Och på torsdag blire shopping med Syster,Farmor & kussarna wiiihoo! Lucky me. Ha det braaaa cyah




RSS 2.0