Friday friday gotta get laid on friday

Shooolliluuu! Bella har precis lagt in hårfärg i mitt hår. Ska tvätta ut om cirka 5 min, Och då ska vi börja fixa oss inför ikväll ;) Det blir krök ikväll med brudarna, Kanske ska till Alma eller någon annan stans :) Ha en nice kväll alla puss !


0ld one ♥


Earcuffs hell yeah! Jag, Kincio & Jenn yesterday @filmkedjan


Dread like rasta

De va en soft dag idag på kursen. Har varit helt övertrött och bara garvat åt allting haha! Vi satt mest och snacka och så gjorde vi ett grupparbete och de va lite roligt faktist heheheeee. Fick sluta en halvtimma tidigare också så de e nice! Nästa vecka ska vi åka ända till fucking Sollentuna för att köra upp till truckkortet .. uuh va jobbigt, Men det är säkert rätt kul. Idag har jag ingen aning o vad jag ska hitta på men lär väl ta en nap snart eftersom att jag e galet trött. KANSKE ska på bio ikväll också whit my baby och se nya American pie (den e tydligen FETT bra)
Have a nice day everyone ;*



shulilu

Igår kväll knatade jag hem till Soffan där hon å Jenn var! Vi bakade cup cakes som vart fett med goda, Vi börjar bli bra på det här med bakning ;). Sen åkte vi till VH och träffa Jesper! Satt ute och chilla i någon timme/timmar sen fick vi skjutss till brandbergen där vi tog en promenad hemåt.


Världens sötaste lilla bebis


Onsdag

Det va en låååång dag idag! Men inte så tråkigt. En skön tjej hade oss idag och vi pratade mest och gjorde lite övningar. Alla har lärt känna varandra lite bättre på kursen också så de e rätt nice så att man har någon att umgås med haha. Fick ialf sluta en kvart tidigare sköönt! Nu har jag typ precis kommit hem och tare bara lungan. Om ett tag så ska jag träffa Soffan å Jenn. Vi ska baka ;D ! Pusselipuss


Igår (tisdag)

Försovde mig rejält och kom fram till lite innan lunch men då slutade vi så han bara komma in och sen dra ut igen. Åkte då hem till Sofia, Och vi chillade ute på hennes altan heeeeeela dagen och låg och sola i bara linne :D As nice! Första gången i år som vi kunnat göra de. Sen drog vi ut och spelade 21:an i Båtsman. Sen kom även Jesper dit och vi fortsatte spela 2 omgångar till. Lite senare drog jag hem och käka sen hem till Sofia där dom var och kolla bb. Mötte sedan Viktor och vi gick hem till mig och kolla på tv, Sen decka :)

Tja

Har plockat fram lite mat som man kan göra till middag, Det blie wok, kyckling å pasta. Viktor e på ica maxi just nu och köper ngt gott! Jag va så jävla hungrig så har gjort 2 äggmackor som jag käkar just nu :)
Ikväll kommer Sofia hit och vi ska göra egen hårinpackning och sätta på oss facemask och fixa ögonbryna :) Myys! Bella kanske kommer förbi också. Har jätte tråkigt just nu så ville bara göra ett inlägg :)

Shobre vad händer ja0? Peace bre!

Haaaaaallååå där :)!! Vaknade lite innan tolv och åt frukost, Sen packa jag och älskling ihop våran tvätt och gick till tvättstugan och slängde in 3 maskiner :)! Ska dit när som igen och hänga upp på tork . Idag skulle vara en perfekt dag till att ta hand om sig själv dvs ansiktsmask, färga/noppa ögonbryn och färga utväxten osv. Men tyvärr har man inga cash till det men ögonbrynen kan jag fixa eftersom jag redan har allt hemma (Y) :D puuh. Så ska bara städa och fixa hela dagen idag sen blir det att se vem som åker ut bb ikväll :) blir det kanske Hulda??
Have a nice sunday everybody ! =)


That's true!


sweet dreams lovers

Nu är min kille äntligen på väg hem! Så nu slipper jag vara ensam. Hoppas bara han inte är jobbigt full för då får han fan spö och det orkar jag inte med tyvärr! Eftersom att min kväll har varit så jävla keff, Så har jag och bästaste, finaste vännen Bella bestämt att vi ska köra all-fucking-in nästa helg! Längtar redan................                                                 Peace out you fucking alcoholics and sleep well



Fuck you all

Tjatjatja är grymt depp just nu :) Alla mina vänner/pojkvän är ute och har kul elr super skallen av sig medans jag är barnvakt :) Visst är det mysigt att umgås med min bror men är taggad på att dra uuuuuuut ;(!! Känns som varenda jävel festar idag. Fuuuuuuuuck it byebye
Min grymma middag jag lagade idag; Pasta med strimmlad kyckling i en välkryddad gräddsås å gurka såklart! OCH söta lilla mig!




dagens


Abooo jao

Sköön låt att starta dagen med, Man blir så glad :D haha! Solen skiner men lite regnmål så de e ju inte så jävla roligt men wtf. Igår hade jag en tjillkväll med lillebror och viktor. Sen kom Micha&Bella hit lite senare och kollade film med oss :). Somnade 1 och vaknade nångång innan tio , sköönt ;). Idag ska jag vara barnvakt igen, Får se vad vi hittar på! Kanske åker förbi handen C en stund :) Have a nice day peace!


Fridays outshit!


+


It's 420 today =D !

Tjaaaaa fredaaag it's four twenty hihihi bus. Känner mig lite bättre idag, Men ska inte träna ifall ja skulle bli sjukare elr nått. Ska bara softa hemma med min broder! Och sen lär ju nån söt kompis titta förbi =D .
Ligger just nu i sängen med datorn i knät och lyssnar på mjuuzic <3 , Ska snart hoppa in i en dusch och ta något att käka ;) Have a nice day everyone hehe

Min fina bebis Rico <3


Yesterday

Va fett sjuk, Och var tvungen att följa med min lillebror till sin fotbollsträning i Lyckeby. Tror jag hade feber just då också. Satt och frös ihjäl i över en timma, Men men va gör man inte för brorshan!
När vi kom hem så satt Viktor å vänta, Så vi gick in och åt Bullgurr m kyckling spett, Tzatziki & Tomat sås som syrran hade tagit hem från Wikibar MUUUUMMZ fett gott mannen!

+


Sick and tierd!

Haaaaallå i stugan! Kände ju mig sjuk igår kväll, Så vaknar jag vid 6 imorse och mådde inte alls bra. Tog en ipren och gick och la mig igen. Känner mig skit hängig som om ja har feber och fett slemmig i halsen o skit, inte nice. Är ialf home alone, Soffan kommer snart hit och chillar med mig, Sen kommer nog Jennifer lite senare också. Ikväll så ska jag bara ligga i sängen och mysa med min kille och titta på tv :) Have a nice day peace!
Dagens mode outfit!

+


Tisdag :)

Idag försovde jag mig lite, Så hann vara på kursen i en timma sen slutade jag vid lunch :). Drog hem och åt sen gick jag ut på en promenad med Jens. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt, Varit hos grannen och ätit middag :) Jättegott var det. Nu sitter jag i min säng med Älskling och vet inte vad jag ska hitta på :). Har vääärsta  träningsvärken också. Magen och ryggen känns värst från Söndags och igår! Körde massa magövningar så är helt stel just nu :) Men det e skööönt. Känner att jag börjar bli sjuk också :( orkar inte. Ha en trevlig kväll puss! :)
Nytt örhänge som jag köpte igår :)


Måndags

Slutade kursen vid lunch! Så jag viktor&jonte drog till Tacobar och käka, Sen tog vi en liten promenad ner till vattnet och satt där o softa nån timma. Sen drog dom och Sofia kom in till stan och hängde med mig. Vi gick runt lite i butiker och köpte lite saker, Sen satte vi oss i Kungsan med en mjukglass. Det var hur soft som helst, Nice väder också. Sen vid 5 så började våran träning! Körde gärnet i 1 timma. Hade världens träningsvärk i HELA kroppen innan. Provjobbade som försäljare i söndags och gick och bärde på en back med massa ljus och strumpor i. Det var några kilo så det gick jag och bärde på i 7 och en halv timma. Bra träning, Jobbigt som fan. Så valde att inte jobba någon mer för det inte kändes så värt pengarna. Visst om man är en bra försäljare för då kan man tjäna jävligt bra pengar ;) ! Anyway efter träningen mötte jag&Soffan upp Jenn i gropen och snacka lite. Sen promenerade jag hem, Käkade och myste med min älskling, Så somnade vi sött i min säng :)
Haha efter träningen, Var bara tvungen att köpa nya briller!

Lördags!

På dagen så kom Annelie förbi och sa hej med sin skit söta nyfödda Elliot :'D !!
Så jävla gullig så ja tror jag dör.

Sen runt 4 tiden så åkte jag med mina farbröder, Pappa, Kusin & Tik till en Kina resturang vid globen och åt. Jag tog 4 rätter då de ingick Biff med bambisgott, kyckling & Curry, Friterade räkor/kyckling och ris. Det var gott som fan! Efter vi smällt maten en stund så gick vi till Globen för att kolla på UFC. Det var grymt, Första gången jag e på en fighting gala. Vill lätt gå på något liknande igen. Det höll på i 4 och en halv timme, Sen fick jag skjutss till bussgaraget där jag softa med Bella och några ;)

fredags

Hade en mysig hemma kväll med lillebror, Jennifer & Jens. Vi åt massa gott och spelade finns i sjön m.m. Vi bakade även en kladdkaka som vart rätt lyckad för en gång skull haha :)!
bebis <3

hahaha älskar bilden!


Friday friday

Tja snyggingar! Sitter i soffan med min lillebror och bara chillar. Idag så ska jag bara ta det lungt! Jobb på söndag så vill vara utvilad. Jenn kommer hit lite senare så ska vi chilla hos mig med min bror!
Vi lär spela kort (finsk i sjön) som vi gjorde igår haha, Det är riktigt kul ibland :) Och så lär vi nog baka nånting haha. Fast allt jag bakar går alltid åt helvete, Så får hoppas på de bästa! Upptaderar senare puss :*
Jenn & Jag på ett nice ställe i somras ;)

Någon som kan fixa en header? SNÄLLA


3 doors down <3


manana manana

Har haft en tjockt jobbig morgon! Har haft vääääärldens pms, Trodde jag skulle få som hon på youtube och spy ner mig elr nått hahah. Tog en ipren och det hjälpte.. Eller? Nej. Finns bara en medicin som funkar + ett varmt bad. Så ett långt varmt bad tog jag och nu mår jag super bra igen :)
Sitter och saknar min älskling jätte mycket just nu som är på jobbet :/.. Men han kommer om en stund ialf. Och senare träffar jag nog Sofia&Jesper. Vi lär kolla nån film elr nått tror jag :) !
Är fortfarande skit glad över att jag träffa min barndomsvän igår, Blir nästan lite tårögd haha :') Finns så mycket minnen från när man va liten, Så det känns helt sjukt att vi inte haft kontakt. Men men sånt i livet... Ha en bra dag alla puss på er :)

Soffan&Jag på väg till Kalle baah i sommras :)

lovelovelove you pattybabe!


long time no see

Det går jätte bra för mig på utbildningen men idag tog jag ledigt pga privata saker. Men igår var jag där och sedan käkade jag middag på Wickibar i brandbergen centrum (min mamma jobbar där) Med Viktor&lillebror. Sen när jag kom hem så kom min gamla barndomsvän hem till mig :)! Amanda vi har känt varandra sen vi var 4 år gamla. Vi satt och pratade om massa gamla minnen osv. Det var verkligen skit roligt, Kan inte fatta att vi inte har haft kontakt på 6 jävla år. Har verkligen saknat henne!!! Får se vad som händer idag :) puss på er!

Jag&Amanda i typ 6:an haha :)

Sweet dreams ♥ !


My life be like uuuuh-aaah!

Sitter hemma och chillar med Sofia, Bella&Micha. Vi har kollat Hot tube time machine och big brother. Nu håller vi på o kolla på Bruce den allsmäktige. Lär sitta uppe en stund ikväll eftersom att jag sovit ut i helgen! Men måste upp tidigt imorgon så att jag inte vänder på dygnet. Kanske skriver ett inlägg senare :)

Kickan patricias hund å jaag haha :) blev helt kär!

Sunday

Helluuuuh sunnyday! Har haft en skön morgon. Tog en varm dusch och sen började jag städa och laga mat! Nu känns det skönt att jag har det gjort ;). Ska bara softa nu på dagen tror jag, Sen ikväll kommer Bella&Micha hit igen och hänger med oss. Ledig imorgon igen så börjar inte utbildningen igen förns på tisdag, Nice!

Så jävla söta hahaha!

Saturday

Hejsan sötnosar! Hade en nice kväll igår. Förade hemma med Viktor, Abbe, Danne & min syster och hennes tjej kompisar. Sen rörde vi oss vidare hem till Patty där det var lite skönt folk. Vi kröka och bastade o grejer. Sen drog vi några stycken hem till Kemo en stund. Vid 7 på morgonen var vi hemma och jag lagade fett med fylle käk haha, Gott som fan. Idag har jag bara tagit det lungt hela dagen! Bästa viktor gick till ica maxi och köpte mat (Fläsk kokletter och potatis gratäng) Och han lagade det helt själv också, Så himla duktig :D! Och gott som fan var det :) <3 . Ikväll blir det film kväll hemma hos mig med Älskling, Bella&Micha :) Myys! Ha en skön kväll :*
Patty and me <3
Haha helt körda!

That's how we roll


Revenge? Nah, I'm too lazy. I'm gonna sit here and let karma fuck you up!

bye bye

Finaste tjejen <3

2006

abdullah

Cha chaaaa bloggen :D !!! Tog ledigt idag, Så har bara softat hemma! Familjen åkte iväg till landet så har varit på ica maxi med syrran&Viktoria, Och köpt massa mat osv. Ska vika alla kläder som jag tvättade igår och bara ta det lungt ikväll med mina kära vänner!
Nu har jag äntligen lärt mig hur man lindar dom där 3 meters jävla lindningarna! Ser ju galen ut, Så akta er bråka inte med mig HEHE! Peace oooout and have a nice day :*


+


Onsdag :)

Sunny day today, Awesome! Kom upp imorse också :D. Dagen var chill, Satt ute i solen en stund på lunchen också med Jonte&Victor, Fan det är sommar snart! Anyway dagen gick snabbt och fick sluta en halvtimme tidigare (Y). När jag slutat så var det bara att åka hem på engång, Har städat och håller på med tvätten just nu. Ska vara barnvakt med Viktor, Sen kanske Bella&Micha kommer förbi en stund senare också.Ha en skön dag!


Tisadag

Igår hade jag en najsig dag! Kom upp i tid och åkte in till utbildningen och var framme i tid =D SÅ JÄVLA GRYM. Sen efter när jag åkte hem så hann jag bara komma utanför min tomt då min mor och broder kommer för att springa till bussen. Jag hängde på till handen! Morsan skulle fixa lite skit på arbetsförNedringen så jag & Brorshan drog och käka fett god pizza. Efter det mötte jag upp några i Rudan och satt där och chilla i solen. När vi hade varit där en stund så tog jag&Soffan bussen hem till henne och kollade film. Sen tog jag en promenad hem och myste med min kille, Till sons of anarchy och big brutter! =)

Fett med skön låt!


trött bruud

Gick upp tidigt för att dra in till matchen! Va på rätt bra humör faktist. Matchen var skit seg, Det hände inte ett skit och den slutade med 0-0... Bättren förlust ialf. Sen dess har jag bara varit hemma, Helt död men får inte sova än :) Ska hålla mig vaken så att jag kan komma upp tidigt imorgon då jag har min första dag på Lager utbildningen :D Är skit glad för det. Sen efter blir det lite häng i stan sen iväg direkt på träning. Ha en trevlig kväll :) puss!

Jag & älskling för några månader sen haha :')

Ska nog lägga mig brevid min mysis hihi <3

GOD FUCKING NATT CIAO!

Kalla mig gris o ja dödar dig HÖHÖ


Lööööördag!

Hejsan snyggingar! Firade fina bella igår :) Mötte upp henne runt 2 kanske? Så åkte vi till handen där hon skulle handla lite grejer. Sen vidare hem till henne där jag färgade hennes hår! Det vart skit snyggt (såklart) . Soffan&Jenn kom runt 6 tiden så började vi laga tacos. Senare på kvällen så kom det lite skönt folk så de va nice. Runt 4 på natten sen så gick vi några till statoil och sen hem och däcka ;). Idag har jag varit sjukt seg och bara tagit det lungt. Har nästan haft lite smått ångest för att jag inte har gjort nåntong. Imorgon blir det ialf upp tidigt för att dra in till Solna och se premiär matchen med dom bästa! Ha en skön kväll ni läsare :*

JUSTE! Jag, Soffan&Jenn köpte en Lila dildo till bella i present :) (Vattentät med vibrator) Sen lite rosa hjärtformade maschmallows med vanilj smak haha lol. Skulle gärna behållt det själv!
några bilder från igår :)

RSS 2.0